Het laatste showbizz nieuws

Marco Borsato, Shownieuws

Leontine toch weer terug bij Marco Borsato


Leontine Borsato had kort geleden nog een relatie met miljonair John Huiberts. Maar die duurde niet lang. Het bleek dat John helemaal niet zo serieus was met Leontine en weer terug bij zijn ex was.

Dat was toch wel een klap voor Leontine die dacht weer de liefde gevonden te hebben. Ook op financieel gebied is het een klap, want Leontine moet nu toch weer haar eigen broek ophouden.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds laat in zijn podcast Strikt Privé weten dat het hem niet zou verbazen als Leontine weer terugkeert in de armen van Marco Borsato. Dat zou Leontine ook financieel goed uitkomen.

“Zijn plaatjes worden niet eens meer gedraaid op de radio of mondjesmaat, dus je hebt er wel heel veel kracht voor nodig om het toch weer samen te gaan proberen, maar ik sluit het niet uit hoor.”

“Ik denk dat hun liefde heel erg diep is, al vele stormen heeft doorstaan en dat uiteindelijk deze er ook wel bij kan, maar dan hangt het wel een beetje af van de afloop van die hele zaak die nu nog loopt tegen Marco en waar we binnen nu en een maand of twee wel duidelijkheid over hopen te krijgen.”

Dus wellicht zien we Leontine en marco binnenkort weer als stel bij elkaar. Als Marco onschuldig wordt bevonden in de rechtszaak die tegen hem loopt is de kans uiteraard nog groter dat het tweetal weer bij elkaar komt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo dom zal ze toch niet zijn..om een Linda-tje te gaan doen.👊🙀😝