Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Het gaat niet goed met Leontine Borsato


Het is al een tijdje bekend dat Leontine Borsato de ex vrouw van Marco Borsato een relatie heeft met miljonair John Huiberts.

Leontine die financieel aan de grond leek te zitten en laatst nog in Spanje werd gespot in een nep-merk winkel waar ze met veel spullen naar buiten kwam kan de financiële steun van haar lover dus goed gebruiken.

Er was ook slecht nieuws voor de nieuwe lover van Leontine. Hij had namelijk een rechtszaak aangespannen tegen de Rabobank en die heeft hij verloren en dat gaat hem flink in de portemonnee raken.

Maar dat is niet het enige wat opvalt, want waar Leontine de afgelopen tijd vaak wat op haar Instagram account plaatste is het nu al een tijdje helemaal stil.

Leontine was er niet vies van om gekke filmpjes te plaatsen met haar vriendinnen. Ook foto’s plaatste Leontine regelmatig. Maar nu is het doodstil en lijkt het veel weg op wat Marco Borsato haar ex man doet op zijn Instagram account, namelijk helemaal niets.

Er doen geruchten de ronde dat het niet zo goed gaat tussen Leontine en haar nieuwe lover John. Leontine zou heel verdrietig zijn en even nergens zin in hebben. Wat de reden is dat het niet goed gaat tussen de twee is niet duidelijk, maar Yvonne Coldeweijer zei ooit dat deze John nog erger is dan Marco Borsato.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

met veel bombarie de bladen bellen omdat je een nieuwe vent in bed hebt liggen binnen de kortste keren nadat je gescheiden bent alleen maar om marco te jennen.
nou je ziet wat er weer van komt. de vogel is met een rotgang gevlogen.
die had helemaal geen zin in dat puberale gehijg van die belegen leontien. en gelijk hebbie