Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Samantha Steenwijk shockeert iedereen met haar vals stem tijdens optreden


Afgelopen weekend waren de Heel Holland Zingt Hazes concerten en daar maakte Andre Hazes eindelijk zijn comeback. Maar niet alleen Andre was weer voor het eerst sinds lange tijd weer te zien op een podium ook de verguisde Samantha Steenwijk deed haar opwachting.

Yvonne Coldeweijer laat weten dat Samantha Steenwijk zo vals zong als een kraai tijdens de concerten. Ze gebruikte zelfs tijdens de live uitzending op Videoland die een half uur achter liep de autotune om er nog wat van te maken, maar live kon ze het niet aan.

Yvonne zegt er het volgende over:

“Ik schrok me helemaal dood van onze vriendin ‘Samanth’. Is het jullie opgevallen dat iedereen die aan het zingen was tijdens de show geautotuned werd in de nabewerking? Ze kondigden dus aan dat het live was, maar het was helemaal niet live!”

“Er zat een half uur tussen en je weet hoe de media zijn, je weet hoe dit werkt: it’s all fake, ok? Waarom wordt dit uitgezonden op tv? Waarom geven de artiesten daar toestemming voor? Omdat er is beloofd dat hun stemmen nog even supersnel door de nabewerking zouden gaan. Dat kon ik meteen horen.”

“Het is namelijk zo: hoe valser je zingt, hoe meer je de nabewerking hoort. Weet je wel, dat elektronische randje dat je dan hoort, dat hoor je zeg maar alleen als de noot vals is. Dan trekken ze de noot omhoog of omlaag, dat ligt eraan welke kant je vals op zingt.”

 “What the f*ck, Samanth? Samanth, what’s going on? Dit was echt supervals! Dit was zelfs vals door de nabewerking heen! Wauw, dat was niet best…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat denk je van die valse kop dan!! Net zo’ n rotkop als Roggel van Galen!!! Maar ja jongens dat wisten we al dat ze niet kon zingen…en dan met die schijnheilige rotkop naar dre lopen terwijl die in een interview staat goed gedaan met trots op je wat een misbaksel zeg dat wijf die moet je ervan 🤮🤮🤮 vieze kontelikker..

Ja die verliest tegenwoordig wel meer als alleen gewicht .Vind haar ook steeds minder sympathiek ,word ook echt zo’n aandachtstrekker ,en dat maakt alles gelijk minder