Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gaat niet goed met Samantha Steenwijk, ziet er heel slecht uit


Een tijdje geleden sleepte Samantha Steenwijk haar ‘goede’ vriendin Yvonne Coldeweijer voor de rechter. Samantha had namelijk gezegd dat ze zoveel was afgevallen door paardrijden. Yvonne vond dit lachwekkend en zei dat ze gehoord had dat Samantha verboden dieetpillen nam. Uiteindelijk kwam dit dus voor de rechter en Samantha haar collega’s bij RTL Boulevard vonden het paardrijd verhaal van Samantha ook niet geloofwaardig. Sterker nog ze vonden vooral dat Samantha het niet zo zwaar had moeten oppakken, omdat ze ook altijd in RTL Boulevard roddelden over haar collega’s. Nu ze zelf een keer aan de beurt was kon dat blijkbaar niet.

Maar goed nu deelde Samantha dus zelf de onderstaande recente foto en daarop zien we toch dat Samantha er niet echt heel goed uitziet. Ze is echt extreem veel afgevallen. Dat paardrijd dieet is dus toch echt een aanrader, not.

Hieronder de foto van de extreem afgevallen Samantha.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

volgens mij heb ze een verkeert zadel gebruikt

Of ze had iemand anders bereden ! Want ook dat is goed voor de lijn😁

Vond haar altijd een mooie en vrolijke meid maar ik vind dat ze nu doorslaat, het is prima als je wat afvalt maar nu gaat het te ver. Het ziet er nu niet gezond uit, ze heeft een heel ingevallen gezicht … echt héél lelijk. Ik zou als ik haar was nu stoppen met afvallen voordat ze helemaal doorslaat en er aan onderdoor gaat !!!!

Met zo een arrogant hoofd kan het ook niet echt goed gaan., jemig je zou er bang van worden.

Ik vind haar er ook niet gezond uit zien. Wát Samantha aan het doen is weet ik niet maar ik zou er maar mee stoppen.

denk dat ze n maagband heb.
ze was te lui om intensief te sporten en vanuit zichzelf minder te vreten
nou, t ziet er niet uit maar slank is het wel en dat is voor sommige mensen het enige doel in hun leven. slank zijn en eruit zien alsof ze terminaal zijn.
wat n arremoe