Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Nicol Kremers op straat gezet: geen huis, geen geld en geen werk meer!


Oh, oh, oh, Nicol Kremers en Peter Gillis maken er wel een potje van. Weet je nog, die goede oude tijd voor Nicol toen ze nog van alle luxe kon genieten? Ze heeft ongetwijfeld genoten van Peter’s enorme huizen, chique auto’s en fancy vakanties. Maar helaas, de relatie is over en ze zijn nooit getrouwd geweest. Het lijkt erop dat Nicol nu haar eigen boterham moet gaan verdienen en afscheid moet nemen van alle weelde.

Peter had echter medelijden met haar en heeft haar getrakteerd op een prachtige roze Fiat. Helaas blijkt Nicol nog steeds in haar oude zwarte Mercedes te rijden, terwijl ze de tijd krijgt om afscheid te nemen van haar oude auto die ze ook van Peter had gekregen. Nicol die zelf geen stuiver meer heeft vraagt bij kinderen om geld op TikTok. Blijkbaar levert dat niet genoeg op.

Tja, het leven kan hard zijn voor Nicol. Omwonenden hebben haar gespot terwijl ze van hot naar her gaat. Een anonieme bron vertelt: “Ze heeft haar auto ingeleverd en is uit haar chique chalet vertrokken. Op dit moment slaapt ze bij een vriendin in Kaatsheuvel. Ze heeft nog geen nieuwe auto, omdat ze een Belgisch rijbewijs heeft en nog niet officieel in Nederland woont.”

De bron voegt eraan toe dat Nicol haar Mercedes bij Mark heeft moeten achterlaten. Een andere spion meldt: “Vandaag heeft ze haar Mercedes ingeleverd en vanmiddag vertrok ze met haar vriendin in een klein wit autootje en een paar tassen met kleding.” Nog een andere bron beweert zelfs Nicol te hebben zien solliciteren: “Ze heeft onlangs gesolliciteerd bij een restaurant, maar werd afgewezen.” Kortom, het lijkt erop dat Nicol momenteel zonder huis, geld en baan zit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

te recht als ze geld wil verdienen moet ze achter het raam gaan werken als haar zien zitten lopen ze ook door het een tokkie

Ik snap niet dat mensen zo walgelijk over iemand z’n leven durft te oordelen. Je ziet 5 min van iemand en denkt ze te kennen. Ik hoop voor die personen dat zij niet zulke buren hebben die het recht nemen om iemand kapot te maken. Ervaar het maar eens. Ik gun het een ieder die het zelf doen. Laat een mens leven en leef zelf ook. Dat geouwehoer is geen leven. Bah

Om het met zo.n platvloerse man als P. Gilles uit te houden moet het niet moeilijk zijn te werken, ze kan alléén maar verbeteren.
Als hij ooit iets om haar heeft gegeven zou t hem sieren haar uit te betalen voor haar slavinnen bestaan bij hem.

Ze zal ook niet zomaar aan werk komen als je ziet hoe ze met mensen om is gegaan toen ze met Gillis ging.Ze is zo aso als het maar zijn kan.Met mensen om gaan is niet dr sterkste kant.