Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis

Zijn Peter Gillis en Nicol weer bij elkaar?


Een paar weken geleden maakte Peter Gillis officieel bekend dat het over en uit was tussen hem en Nicol. Kort daarna werd Nicol al met een andere man gespot. Ook Peter bleef niet stil zitten en werd met een andere dame in Maastricht gespot. Toen hij daarmee geconfronteerd werd zei hij dat het om een zakelijke relatie ging. Wel apart dat je elkaars handen blijkt vast te houden en gaat shoppen in een kledingwinkel met een zakelijke relatie. Maar wellicht ziet Peter de liefde gewoon als een zakelijke transactie.

Inmiddels bleek Nicol dus gedumpt door haar nieuwe vriendje en was ze wanhopig opzoek naar aandacht van andere mannen. Maar gisteren bleek Nicol iedereen te verbazen.

Ze ging namelijk een nieuwe roze kleine auto kopen en dat werd gedeeld op Instagram, maar in de weerspiegeling zagen we dat niemand minder dan Peter het tafereel filmde met haar telefoon.

Veel volgers waren verbaasd, maar het blijkt dus dat Peter dit nieuwe autootje voor Nicol heeft aangeschaft. Dit zou zomaar weer een verzoening kunnen zijn en het begin van een nieuwe start in hun relatie. Het zou ons in ieder geval niks verbazen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
6 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Als het weer goed zou zijn dan is Peter Gilles nog zieliger dan ik dacht. Steeds weer bedondert ze hem en steeds weer neemt ze hem terug. Ja geld doet veel he Nicol ?

Ze zal wel weer terug gaan om het geld wand nu heeft ze niks meer om zonder geld te moetten leven dat valt vies tegen

Geen aandacht meer aangeven…misbaksels zijn het.

We weten toch allang dat Nicol alles doet voor geld, dus ze zal hem wel te vriend houden. Friends With Benefits.

DE STRONT VALT NOU EENMAAL ACHTER DE KOE !!

Goed voor de kijkcijfers!
En zij heeft weer een luxe dan boven haar hoofd.🙄🤣 en is Tik-Tok zat.
Is gewoon een spelletje voor hun. Puur een verstands-relatie.
Als ze er allebei mee eens zijn is het prima.