Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis geeft Mark een riante villa, Ruud slechts een rijtjeshuis


gillis

De familie Gillis staat op het punt een groot hoofdstuk in hun leven af te sluiten. Peter Gillis heeft onlangs aangekondigd dat hij zijn welbekende vakantiepark Prinsenmeer en andere Nederlandse parken heeft verkocht aan een nieuwe exploitant. Dit betekent dat Mark en Ruud zijn zonen, zich moeten voorbereiden op een aanzienlijke verandering: ze verlaten Nederland om in België de resterende drie parken te gaan beheren.

De emoties liepen hoog op toen Peter afscheid nam van zijn trouwe personeel op Prinsenmeer, een moment dat velen zal bijblijven. Maar er wachten hem nog meer moeilijke afscheidsmomenten, want in totaal zal hij afscheid moeten nemen van acht andere parken.

De verhuizing naar België is niet alleen een logistieke uitdaging maar ook een emotionele. Terwijl Peter zich tijdelijk settelt in een luxueuze villa is het voor zijn kinderen tijd om op eigen benen te staan. De huizenprijzen in België bieden hen een uitgelezen kans: meer ruimte voor minder geld.

Mark heeft de leiding genomen in de zoektocht naar nieuwe woningen en betrekt broer Ruud bij dit avontuur. De verschillen in hun nieuwe onderkomens zijn echter opvallend. Mark, die altijd al de voorkeur leek te krijgen heeft een enorme villa uitgekozen compleet met zwembad, sportschool en sauna. Ruud moet het doen met een bescheidener rijtjeshuis met een tuintje. De verschillen tussen de broers komen hiermee pijnlijk aan het licht.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dit was te verwachten…paarden die de haver verdienen krijgen het niet!! 🤬

Ja, het zijn twee uitbuiters van de bovenste plank en totaal schandalig als je onderscheid maakt tussen je kinderen.

Dit is de derde keer waarom

Je meteen zien wie papa’s lievelingszoon is. En misschien wel lievelingskind.
Als ouder moet je niet aan je kinderen laten merken dat er een lievelingskind is. Ook niet als ze volwassen zijn.

Nou parkie Markie is net zo,n galbak als zijn vader en loopt zelfs het zelfde. Ballen knel tussen dikke dijbenen?