Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Minnaar Nicol klapt uit de school: ”Ze ging al vreemd tijdens haar relatie met Peter Gillis”


Nicol is tijdens de relatie met Peter Gillis meerdere keren beschuldigd van vreemdgaan. Zo werd ze zoenend op een parkeerplek gespot met een onbekende man en lieten Dennis Schouten en Jan Roos pikante foto’s zien van Nicol die ze weer naar een andere vent had gestuurd.

Nicol en ook Peter ontkende deze geruchten altijd en deden alsof er niets aan de hand was. Maar inmiddels is het stel uit elkaar en Nicol had meteen al een nieuwe vriend. Dat was ene Mike een barbier uit Schoonhoven. Helaas voor Nicol duurde dat niet lang, want Mike dumpte Nicol al weer snel en voordat we dat konden vertellen was Nicol alweer bezig met een andere vent. Nicol zit dus niet stil.

Nu ging het gerucht dat Nicol ook achter Michael van der Plas aanzat. Michael is de ex van Barbie. En ook daar lekte een Whatsappgesprek van uit dat het klopt dat Nicol op date wilde met Michael.

Maar nu verteld Michael ook dat ze gebeld hebben en dat hij uiteindelijk de boot heeft afgehouden. Maar nu komt het Michael gaat dus met Charel de ex van Mike de barbier, Nicol haar toenmalige vriend.

Charel deed in de Privé nog haar beklag over haar ex Mike. Ze is namelijk van de één op andere dag ingeruild voor Nicol, omdat Mike bekend wilde worden.

Dus ging Nicol weer achter Michael aan om Mike terug te pakken nadat hij haar gedumpt had? Het is in ieder geval één grote soap.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou gillis de appel valt niet ver van de boom
(Zo je doet zo je ontmoet)
..

Nicol is gewoon een lellebel een enigszins normale vent zal niet in haar val trappen .

Waarom gaat dat mens niet gewoon te werk
Maar ja dat zal ze wel niet kunnen .en wordt ze moe .Ze kon nog niet eens een caravan soppen
Een hele ( caravan) met 1 doekje. De viespeuk
Maar eengrote mond over andere.bah naar mens

Ge hebt zelf vieze woorden voor iemand anders ,dus dan ben je zelfde als haar,ook een naar mens.

Surprise niet toch!.

Ze gaan toch allebei vreemd. Alles is nep bij hun ook die zogenaamde relatie.
Zij voor de cash en het luxe leventje & hij voor de kijkcijfers!
Interesseert ze allebei geen drol.

Stel Viespeuken zijn het!!! … En een Grote Bek zo wel die Peter als Nicole bij de laatste daait alles om geld. Mevrouw heeft volgens mij nog nooit een Euro eerlijk verdient. Alleen maar Grote bekken geven aan iedereen (( zit echt een stek los in der bovenkamer) Hoe zit het met die toko van haar . Daar hoor je er niet meer over Gevalletje blauwe maandag . Als ik er al hoor dan ga je al over je nek . Vies smerig mens.