Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Belgische parken Peter Gillis zijn vreselijke horrorplekken


Peter-Gillis

Peter Gillis de vakantieparkmagnaat zwaait voortaan alleen nog de scepter over zijn Belgische domeinen, maar ook daar lijken de problemen hem op de hielen te zitten. Ondanks zijn onwrikbare optimisme en plannen om het roer om te gooien met het gloednieuwe label ‘Topcampings’, klinken er steeds luider wordende alarmsignalen vanuit zijn park Parelstrand.

Op sociale media en recensieplatforms zoals Tripadvisor stapelen de beschuldigingen zich op. Parelstrand, ooit bedoeld als een paradijselijke uitvlucht, wordt nu door vakantiegangers bestempeld als een “horrorplek”. Een ontgoochelde bezoeker vergelijkt het zelfs met een verblijf in een asielcentrum, een ander benadrukt hoe onveilig zij zich voelde: “Als vrouw alleen voelde ik me hier allesbehalve veilig.”

De commentaren gaan verder met beschrijvingen van ongure taferelen waarbij ’tuig’ het park onveilig zou maken. Met gesloten faciliteiten zoals het restaurant en café, en verhalen over asielzoekers die stenen naar honden gooien, lijkt het park meer op een belegerde vesting dan een ontspannende vakantieplek.

Op Facebook is de toon niet milder. Bezoekers klagen over het ontbreken van basale voorzieningen zoals een zwembad of een meer terwijl een ander zijn frustratie lucht over de algemene staat van het park: “Een totale teleurstelling, niks is zoals beloofd!”

Ondanks de belofte van een warme, gastvrije sfeer die de familie Gillis zou bieden, lijken de realiteiten op de grond een heel ander verhaal te vertellen. Zal Peter Gillis deze storm kunnen weerstaan of is dit het begin van het einde voor zijn droom van een topcamping-imperium?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nu kan er geen commentaar meer op de Nederlandse parken gemaakt worden en dachten ze we gaan nu verder op de Belgische parken. Ach als je zoekt of een rijke fantasie hebt vind je altijd wel wat.

Circa het park in Lommel is verhuurd aan Fedasil een opvangcentrum voor asielzoekers, als ik op vakantie ga zou ik dit ook niet prettig vinden, Ik heb niks tegen mensen van buitenlandse afkomst maar dit kan echt niet op een vakantiepark!

Er klopt veel niet van wat Gillis doet en daar hoeft niemand voor te zoeken of z’n fantasie voor te gebruiken.

Ook in Nederland is het nog niet klaar met deze oplichter, Nu een gewezen advocaat van het advocatenkantoor die de zaak tussen hem en Nicol in behandeling hebben als uitbater in de parken , dit stinkt heel hard . Ik vrees voor de mensen die er wonen en degene die nog geld krijgen van Gillis .

Dit verhaal is nog niet afgelopen!!!