Het laatste showbizz nieuws

Peter Gillis, Shownieuws

Peter Gillis neemt geëmotioneerd afscheid van zijn personeel


peter

Het lijkt wel een scenario uit een soapserie, maar voor Peter Gillis de voormalige magnaat van de Oostappen Vakantieparken is het bittere realiteit. In een emotioneel beladen video op Facebook gericht aan zijn trouwe medewerkers onthult Gillis dat hij de controle over zijn Nederlandse vakantieparken heeft verloren. “Jongens, we hebben natuurlijk al een keer bij elkaar gezeten in december. De vergunning was toen niet afgegeven door gemeente Asten. Heel vervelend nieuws, ik heb toen ook tegen jullie gezegd: Petertje gaat wel een oplossing zoeken,” deelt een zichtbaar aangedane Peter mee.

Ondanks zijn belofte om een uitweg te vinden bleek de realiteit onverbiddelijk. “Maar helaas: er kwam geen oplossing.” Het verlies van de Nederlandse parken betekende niet alleen een persoonlijke nederlaag voor Gillis, maar stelde ook het lot van zijn personeel op scherp. De spanning was ongetwijfeld om te snijden, maar in een wending die zo typerend is voor Gillis’ ondernemersgeest, onthult hij dat er een nieuwe beheerder is gevonden: “Ik ben natuurlijk op zoek geweest naar een partner, die geen linkjes heeft met Peter. We hebben er nu een gevonden. Het was voor mij het belangrijkste dat de medewerkers er kunnen blijven werken.”

Zo wordt het personeel van de Nederlandse parken gespaard van werkloosheid, hoewel ze onder een nieuwe vlag zullen opereren. De parken blijven actief onder de naam Oostappen Vakantieparken en een fris managementteam staat klaar om het roer over te nemen voor het aanstaande vakantieseizoen.

Terwijl het doek valt over zijn Nederlandse avontuur behoudt Gillis nog steeds zijn greep op de Belgische parken die hij onder een nieuw label voortzet. “We gaan er iets moois van maken, binnenkort volgt er meer informatie,” belooft Gillis, die ondanks alles optimistisch blijft.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Noem je dat emotioneel, hij stond gewoon te blaffen en ging toen in België op dezelfde toon verder tegen het personeel als in Nederland. En ja, ik heb toevallig een keer gekeken, wat een kwal en niet alleen hij, maar de hele familie.

Het is meer emoji 🤮neel

Wat een patjepeeër zeg.

Die man praat altijd over zichzelf in de derde persoon. De (oud) werknemers kregen als afscheid wel een worstenbroodje. Je zou denken dat ze wel wat meer zouden krijgen voor hun jaren lange trouwe diensten, maar dat kon er niet vanaf.

Heb wat faillissementen en overnames meegemaakt. En nog nooit meegemaakt dat iemand geen vragen had.

Laatst bewerkt op 16 dagen geleden door Arie Commentarie

Die vragen die het personeel had hebben ze er heel mooi uitgeknipt. Alles om maar aan de buitenwereld te laten zien dat Peter altijd zo transparant is.

Niks emotioneel hij weet niet wat dat is. Meneer is meteen naar Slovenië vertrokken voor een welverdiende vakantie ( zijn woorden ,niet de mijne) Ben benieuwd wanneer deze ellende opgelost is voor de huurders en bewoners. 🤬

Ben bang dat dat dit jaar niet meer opgelost gaat worden voor de huurders en bewoners. De huurders zijn hun geld kwijt, en bewoners zijn in september dakloos. En het zal Peter allemaal een rotzorg zijn. Want waarom zou je anders zo snel op “welverdiende” vakantie gaan? Om het geld van de huurders en bewoners even snel uit te geven.

Ik denk hetzelfde Yvon😤 erg genoeg voor iedereen die dankzij hem een dakloze en rot zomer tegemoet gaat 🤬

Die man deugd voor geen cent. Is alleen gek op zich zelf en op “PETERTJE ”
LOOPT TE PRONKEN MET ZIJN GELD EN DOET NET OF HIJ DAT EERLIJK VERDIENT HEEFT MET ZOALS HIJ ZEGT HARD WERKEN. HEB HEM NOG ALLEEN MAAR IEDEREEN AF ZIEN BLAFFEN