Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk in tranen na nieuwe flop, carrière is voorbij


Dat het echt heel slecht gaat met de carrière van Wendy van Dijk weten we inmiddels. Maar de nieuwste flop hakt er zelfs bij Wendy diep in.

Wendy en Britt Dekker presenteerde samen het programma Ministars. Het programma is bijna een kopie van The Voice kids. Maar het programma scoorde dus wekelijks dramatische kijkcijfers en die werden elke aflevering alleen nog maar slechter met als dieptepunt de finale van het programma afgelopen week.

Nu hebben wij vernomen dat het Wendy niet lekker zit en dat z er zelfs om heeft moeten huilen dat er weer een programma van haar het zo slecht doet.

RTL Boulevard interviewde Wendy om haar te vragen wat ze ervan vond dat haar programma weer geflopt was. Wendy hield zich groot, maar wij weten dat het Wendy ontzettend hoog zit.

Wendy zei het volgende tegen RTL Boulevard:

“Je hoopt het natuurlijk, dat het het beter doet. Als het níet goed scoort dan hangt daar natuurlijk een hoop negativiteit om heen.”

“Dat wat ik aan het maken ben en aan het doen ben, daar hebben we op dat moment ongelooflijk veel plezier aan beleefd. Je hebt het beste gemaakt met elkaar, hoop je, en of dat dan wel of niet aanslaat, is een beetje out of your hands.”

Over de fusie tussen RTL en Talpa die niet doorgaat.

 “Ik geloof toch wel dat ik het een beetje jammer vond. Ik waai altijd wel met alle winden mee en in het begin was het wel even dat ik dacht: huh, fusie?”

“Ik moet wel altijd even aan het idee wennen, maar inmiddels ben je dan gewend en ga je je daar heel erg voor openstellen en denken: o, nou ja, het biedt waarschijnlijk ook wel weer nieuwe perspectieven. Ja, en dan gaat het weer niet door. Dan is het weer: o, oké, nou ja, ook goed.”

Wat vindt haar man Erland Galjaard waarmee ze in een relatiecrisis zit ervan dat de fusie niet doorgaat?

“Een beetje hetzelfde. Het is go with the flow. Het had helemaal niet gek geweest om met elkaar samen te werken.”

In de studio van RTL Boulevard gaat het afkraken van Wendy na haar interview nog even door.

 Rob Goossens:

“Het lijkt me niet. Het is heel duidelijk dat SBS 6 heeft gedacht: zolang The Voice Kids niet op de buis is, gaan we proberen om iets te doen dat een beetje in dat gat duikt.”

“Dit programma was gewoon niet goed genoeg. Dan zet je er twee van je belangrijkste presentatoren op en die redden het dan ook niet qua kijkcijfers.”

Eddy Zoëy:

“Ik vind Wendy te gek, daar gaat het niet om, maar als je zo’n programma krijgt toebedeeld en je weet bij aflevering één dat het niet werkt en je moet er nog tig, dan baal je wel hoor.”

Rob:

“Dat lijkt me toch eigenlijk ook hoor. Ze heeft natuurlijk jarenlang de sterren van de hemel gescoord en dan nu erachter komen dat het ook voor een groot deel te maken had met op goede programma’s gezet worden en men niet massaal de televisie voor jóu aanzet, dat is natuurlijk wel gewoon een beetje zuur.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Toevallig heb ik well gekeken, het lag niet aan Wendy. Het zat meer aan jury leden met weinig talent en of geen charisma. Er waren een paar zeer getalenteerde kinderen tussen, dan denk je of sommige jury leden wel geschikt zijn om zang talent van die kinderen te beoordelen als zij zelf zeer matig getalenteerd zijn?
Als je maar kan hard schreeuwen heb je meer kans om goede beoordeling te krijgen. Zingen is een instrument net als iedere ander, een drummer is geen goede drummer omdat hij hard op de drums slaat, bijvoorbeild.

Ik ben blij dat die fusie NIET DOORGAAT !!! Eerst alle mensen bij RTL wegkapen door met je flappen te wapperen en nu na die sof bij The Voice willen ze opeens samenwerken met RTL en natuurlijk ook nog hoge eisen stellen en het liefst de baas spelen !!! Ohhh kan niet zeggen hoe blij ik was toen ik het GOEDE NIEUWS HOORDE !!! Met RTL4 gaat het op dit moment hartstikke goed met The Masked Singer oa en dat steekt natuurlijk vooral omdat het bij SBS6 héél erg slecht gaat … zou zeggen, eigen schuld dikke bult en ben blij dat Peter van der Vorst er niet ingetrapt is !!! Kijk NOOIT naar SBS6 met al die flutprogramma’s !!! 👎👎😂🤣