Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk en haar man Erland Galjaard in een relatiecrisis


Gisteren lieten wij nog weten dat weekblad Weekend zeker weet dat Wendy van Dijk ondanks haar dramatisch slechte prestaties niet ontslagen zal worden.  Haar man Erland Galjaard is de directeur bij Talpa en staat daarmee net onder John de Mol. Als dat niet het geval was dan was Wendy allang ontslagen zeker gezien haar enorme salaris wat Talpa aan haar moet betalen.

Maar vandaag barst opeens de bom. Want Wendy en haar man Erland blijken in een huwelijkscrisis te zitten net als een paar jaar geleden toen Wendy vreemd ging met een collega. Daar zijn ze toen uitgekomen, maar dit keer lijkt het definitief klaar te zijn tussen de twee. En dat betekent ook dat Wendy haar baan op het spel staat.

Erland heeft Wendy sinds gisteren ontvolgd op Instagram en we weten allemaal wat dat betekent. Dat is het eerste teken dat er iets goed mis is in de relatie. Het is wachten op een officieel interview waarin Wendy net als in 2019 toen ze vreemd ging zal toegeven dat de relatie weer in zwaar weer zit.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Waarom wordt dit alles zo breed uitgemeten??? Gebeurd toch zoveel overal. Om de hoek, 2 straten verder enzenz.!! Een bekende Nederlander is echt niet veel meer!

Het is allemaal afleiding
Van het echte nieuws 😂😂😂😂