Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Marc-Marie: ‘Rachel Hazes liegt keihard over de erfenis’


Kort geleden werd bekend dat Roxeanne Hazes haar moeder voor de rechter wil slepen omtrent de erfenis van haar vader Andre Hazes senior. Volgens Roxeanne had Rachel namelijk helemaal geen recht op de erfenis. Andre Hazes senior zou alles hebben achter gelaten aan zijn twee kinderen Andre en Roxeanne en helemaal niets aan Rachel.

Nu laat Marc-Marie Huijbregts in zijn podcast ‘Marc-Marie & Aaf Vinden Iets’ weten dat hij denkt dat rachel glashard liegt over de erfenis.

Marc-Marie zegt er het volgende over:

 “We hebben natuurlijk die ontzettend interessante rechtszaak nu tegen Rachel Hazes. Ik vind eigenlijk heel die Hazes-familie altijd heel ehhh dinges en ik moet eerlijk zeggen: ik heb héél veel sympathie voor die Roxeanne.”

“Dus ik dacht toen ik hoorde dat zij haar moeder voor de rechtbank sleept: dan is er iets dat écht niet klopt, want zij gaat dat echt niet doen omdat ze frikandel wordt genoemd ofzo. Ik dacht: er moet dan écht een goede reden zijn waarom ze dat doet. Dit is nu wel echt interessant.”

Over de uitzonderingsclausule

“Dat wist verder niemand, maar daar is Roxeanne nu achtergekomen. Rachel heeft dus eigenlijk nergens recht op. Al dat geld zou dus eigenlijk alleen maar naar Roxeanne en André moeten. Dat vind ik wel superinteressant.”

Marc-Marie snapt het helemaal dat Roxeanne dit doet.

 “Ik snap het ook. Dat je denkt: als zij ook nog eens niet leuk is tegen mij…”

Co-host Aaf Brandt Corstius:

“En ze pakt dus eigenlijk haar geld, basically, als dit echt klopt allemaal.”

Marc-Marie:

“Ja, dit vind ik wel razendinteressant, moet ik eerlijk zeggen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Rachel liegt wel over meer .. 🙄
Ze is nu alweer enige tijd bezig op Facebook sites, o.a. shownieuws + story + RTL boulevard onder haar alias-account: Hennie Vlaskamp. 🤣
Overal boze smilys + reacties plaatsen.😝