Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wilfred Genee in de problemen, hij maakt zich grote zorgen


Wilfred Genee is presentator van Vandaag Inside en dat doet hij blijkbaar hartstikke goed, want Vandaag Inside is de best bekeken dagelijkse talkshow van Nederland.

Maar Wilfred laat weten in de rubriek In De Wandelgangen dat hij zich zorgen maakt hoe de talkshow fris blijft en ze niet steeds continue in herhaling vallen.

De mannen zijn namelijk nu elke werkdag te zien en dat was een jaar geleden nog wel anders toen ze maar 2x per week over voetbal hoefde te praten. Voetbal komt nu bijna niet meer aan bod en meestal voert politiek de meeste onderwerpen voor de show aan.

Wilfred zegt er het volgende over:

 “Ik vond het best oké gaan deze week. Het zit wel de hele tijd in mijn hoofd van: hoe zorg ik ervoor dat het nog wel fris blijft de hele tijd?”

Toen het WK was waren de mannen 7 dagen per week te zien en konden ze terugvallen op het voetbal als onderwerp.

“We zaten tijdens het WK in zó’n ritme zeven dagen in de week en dan knal je maar door. Toen had je ook het voetbal dat je er steeds als compensatie doorheen kon gooien en nu gaan we natuurlijk weer richting asielzoekers, stikstof en de boeren enzovoorts.”

Het wordt moeilijk om de kijker vast te houden.

 “Nu in deze eerste week gaat het wel, maar ik ben benieuwd waar we over drie weken staan. Ik zal niet zeggen dat ik me zorgen maak, dat valt wel mee, maar het is wel iets waar ik over nadenk. De kracht zit in de spontaniteit.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties