Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De carrière van Linda de Mol is definitief voorbij


Een tijdje geleden werd duidelijk dat Jeroen Rietbergen toch weer over de vloer kwam bij Linda de Mol. Sterker nog hij blijft er zelfs vaak eten. En hij maakt ook nog gebruik van zijn muziekstudio die in de tuin staat en zijn auto wordt weer vaak gespot op de oprit.

Dus Linda leek de deur weer op een kier te hebben gezet voor Jeroen en dat is vreemd na haar eigen column in haar blad Linda waarin ze zegt dat het toch echt klaar is tussen haar en Jeroen.

Een paar dagen geleden liet Yvonne Coldeweijer ook nog weten dat de twee toch echt weer samen zijn. Ze zijn namelijk gespot tijdens een rondreis door Chili. Linda en Jeroen werden in Chili op het vliegveld samen gespot door een aantal Nederlanders. Linda was meteen in paniek en vroeg aan het groepje om geen foto’s van haar en Jeroen te maken.

Linda en Jeroen zijn dus weer bij elkaar, maar dat betekent niet dat Linda haar leven weer helemaal zorgeloos is. Haar carrière is namelijk enorm in het slop geraakt na het misbruik schandaal van de Voice waar Jeroen bij betrokken was.

Ze probeerde haar carrière nog nieuw leven in te blazen met de dramaserie Five Live. Maar dat was zo ontzettend slecht die serie en kreeg zoveel kritiek dat Linda besloot alles van de serie online weg te halen. Je kunt geen aflevering meer terugkijken of iets. Alsof de serie nooit heeft bestaan.

Privé-hoofdredacteur Evert Santegoeds laat in zijn podcast nu weten dat de carrière van Linda nu wel echt klaar is. Ze heeft alleen het programma Miljoenenjacht nog in de planning staan voor dit jaar.

Evert:

“Ik denk dat het toch nog erg tegenvalt. Dat zij een enorme klap heeft opgelopen”

“Een deuk in haar imago, dat zal wel, maar ook gewoon psychisch. Zij heeft zóveel voor haar kiezen gekregen dat het ernaar uitziet dat ze voorlopig alleen Miljoenenjacht gaat doen.”

“Een heel strak format waarin ze niet heel veel van zichzelf hoeft te laten zien en dat het daarbij blijft. Je merkt het verder al: de andere tv-activiteiten komen óf niet van de grond óf worden afgeketst. Er komt ook geen tweede seizoen van de dramaserie die ze gemaakt heeft, dat Five Live.”

“Ik denk dat Miljoenenjacht nog is wat we van haar kunnen verwachten. Ook haar werk bij het blad wordt een beetje afgebouwd. Ze schrijft niet eens meer elke maand een column, maar eens in de twee maanden, dus je ziet echt wel dat zij aan een terugtrekkende beweging begonnen is.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik hoop dat het met Linda weer goed komt.
Kwaliteiten heeft ze. Houd je (voorlopig) bij Miljoenenjacht en ga genieten.

Ongelooflijk wat die kneus allemaal kapot heeft gemaakt en ik begrijp niet dat ze die kneus nog in haar omgeving duldt. Die rotzak heeft meerdere kinderen kapot gemaakt en heeft Linda en haar kinderen ook diep ongelukkig gemaakt ,zo’n viezerik ga je toch uit de weg het lijkt me toch dat als die kneus naast je zit dat je steeds aan die gore rotstreken van die vent moet denken … vind het onbegrijpelijk !!!