Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Maxime Meiland doet een hele bizarre onthullingGisteren lieten wij weten dat de relatie van Maxime met haar man Leroy in zwaar weer verkeerd. De twee hadden al eerder onenigheid. Dat ging er toen over dat Leroy nooit thuis was en altijd aan het werk of met zijn vrienden op stap.

Maar Maxime moet ondanks de ruzies toch door. In onderstaand filmpje laat ze zien dat ze wel van luxe en een lui leven houdt, maar niet zozeer om ervoor te werken.

Bij het woord werk wordt Maxime tamelijk emotioneel als ze haar bed uit moet om centjes te verdienen.

Maar gelukkig komt Maxime niks te kort qua financiën en mag ze ook niet klagen als het vergelijkt met haar zus Montana die de kachel nog eens aan kan doen.

Dat Montana van zo weinig geld moet rondkomen en Maxime bulkt van het geld en de ene na de andere luxe miljoenenvilla op de kop tikt heeft te maken met haar rol in de serie Chateau Meiland.

Hoe kan het dat Montana zo wordt buitengesloten van de serie en er niet van mee kan profiteren. De oorzaak lijkt Maxime te zijn. Het gerucht gaat namelijk dat Talpa niet meer wilde betalen als Montana ook weer mee wilde doen aan de serie en dat Martien, Erica en Maxime dan minder geld kregen en zo het salaris van Montana werd betaald. Alleen wilde Maxime dit niet en zo schijnt Montana dus te zijn buitengesloten voor een heel lange tijd.

Inmiddels doet Montana wel weer mee met de serie, maar dat is ook broodnodig. Anders kwam ze waarschijnlijk niet meer rond.

Hieronder het filmpje van Maxime.

Deel deze juice!

Geef een reactie