Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Relatie Maxime Meiland en Leroy staat op springen


Net nadat de relatie van Montana Meiland en haar ex vriend Dirk na 8 jaar is beëindigd horen we ook dat er relatieproblemen zijn tussen Maxime en Leroy.

Kort geleden liet Maxime zelf nog weten in een aflevering van Chateau Meiland dat ze het niet leuk vindt dat Leroy zo vaak weg van huis is voor zijn werk en veel uit gaat.

Maxime haalde dan ook hard uit Leroy. Maxime zei namelijk heel boos tegen hem dat ze veel weekenden en avonden helemaal alleen thuis zit, omdat Leroy zoveel werkt en in het weekend alleen uit wil gaan.

Je kon goed zien dat het Maxime behoorlijk dwars zat. Erica en Martien bemoeiden zich er ook mee en zeiden toen nog dat Maxime de bruiloft altijd nog kon cancelen. Dat Martien en Erica dat zeiden betekende ook dat zij het niet eens waren met het gedrag van Leroy om zo vaak niet thuis te zijn.

Maar Maxime heeft de bruiloft toch niet afgezegd en de twee zijn getrouwd. Maar de situatie omtrent Leroy en het veel weg van huis zijn is niet veranderd. Sterker nog een juice kanaal melde kort daarna dat er toch weer relatieproblemen zijn tussen het stel.

Een nu horen we dus dat de twee weer in een dieptepunt in hun relatie zitten. Of het om dezelfde reden gaat als waar Maxime de vorige keer zo boos over werd weten we niet. Maar dat er problemen zijn tussen de twee moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ze is toch zelf met de eerste de beste het nest in gedoken. Zichzelf gelijk op kip gezet. Terwijl ze dondersgoed wist wat voor baan hij had!!
Hij was maandenlang van huis voor d’r eigen vaders reallifesoap!!
Hij heeft gewoon verantwoordelijk genomen voor zijn dochter. Zonder hem kan dat verwende alcoholische nest niet eens voor d’r kinderen zorgen.
Ze zou juist trots moeten zijn dat hij zo’n drankorgel zijn enige dochter laat verzorgen.

ze had een alleen n donor nodig want dit dom meisje moest perse een nieuw kind hebben.
het huwelijk was ook alleen voor de show, aandacht en geld
ze gebruiken mensen voor hun eigen gewin.
ze passen goed bij de hazes / van gaalen clan.
van hetzelfde laken een pak
vreselijk tokkievolk

Helemaal mee eens, is een over het paard getild meisje, alles wordt gebruikt om maar nog meer binnen te lopen!!
Zelfs de ruzietjes en de bruiloft, allemaal fake😂