Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Het gaat helemaal mis met Wendy van Dijk


We weten allemaal dat de carrière van Wendy van Dijk in het slop zit en het haar maar niet lukt om eruit te komen. Wendy zorgt voor dramatische kijkcijfers bij alle programma’s dit ze presenteert. Wendy is nog niet ontslagen, omdat haar man Erland Galjaard waar ze op dit moment mee in een diepe relatiecrisis zit de directeur van Talpa is.

Maar gisteravond mocht Wendy het opnieuw proberen met het nieuwe programma De Grote Gezondheidsquiz . Je raad het vast al het was een drama. Een slecht programma waar niemand op zat te wachten met dramatische kijkcijfers. Wendy kan dus weer de zoveelste flop achter haar naam schrijven.

Wendy wordt tegenwoordig ook niet meer serieus genomen door haar collega’s die haar belachelijk maken. Maar dat is ook niet zo vreemd en helemaal niet als Wendy ook nog naast haar floppende tv-carrière vreemde dingen gaat organiseren.

Zo organiseerde ze laatst een wandeltocht. Ja je kon lekker met Wendy gaan wandelen in Loenen en dan kreeg je natuurlijk ook nog gratis een wandelboekje mee van Wendy. Uiteraard als je je persoonlijke gegevens geeft. Want Wendy wil natuurlijk later nog wel aan je kunnen verdienen als ze straks ontslagen wordt en iets nieuws moet gaan doen.

Oh ja hadden we het al gehad over haar ontspoorde zoon die graag schoenen wilde van 700 euro en er niet voor wilde werken. Nee, hij wilde dat ma en pa dat maar gingen kopen voor hem. Gelukkig zit hij niet meer aan de drugs tenminste dat waren ze eigen woorden. Het is dan wel vreemd dat je in de nacht gaat zitten drummen en en de buren zo gek krijgt dat ze om een uurtje of 3 in de nacht uit hun bed moeten om aan te bellen bij jouw met de vraag of je wel helemaal goed bij je hoofd bent.

Gelukkig heeft Wendy wel zelfinzicht en gaf ze toe dat ze qua opvoeding veel te vrij was en nooit ruzie heeft met haar zoon. Nee dat begrijpen we als je hem nooit aanspreekt op zijn gedrag.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties