Het laatste showbizz nieuws

Chateau Meiland, Shownieuws

Martien Meiland de sjaak dit is echt einde carrière


Beroemd zijn heeft zijn prijs, en voor bekende Nederlanders kan de weg naar roem soms een hobbelige afdaling zijn. Een enkele misstap kan leiden tot een neerwaartse spiraal van schade en schande. De Meilandjes, die de harten van velen hebben gestolen, hebben deze prijs inmiddels ruimschoots betaald dankzij het succes van hun realityshow op SBS 6.

Het Meiland-fenomeen heeft een immense aanhang en dit kwam vorige week tot uiting in een groots opgezette fandag. Gisteravond onthulde René van der Gijp in het programma Vandaag Inside enkele details hierover. “Heb je gezien dat de familie Meiland een fandag organiseerde? Hahaha, ik heb er even naar gekeken. De opkomst was echt fenomenaal.”

Hij vervolgde: “Er waren zo’n 300 tot 400 mensen, ongeveer. Dat viel nog wel mee. En deze fans moesten zelfs betalen om met hen op de foto te mogen. Maar Martien, jongens toch, hij was daar wel twee uur lang in zijn element. Dat moet wel ontzettend uitputtend zijn. Hij moet gewoon om zeven uur ’s avonds thuis zijn en zijn rust pakken.”

Met een knipoog grapte Wilfred Genee: “En dan met die diepe stem zeggen: ‘Ik ga lekker slapen.'”

René lachte en vervolgde: “Precies, dan is hij gewoon helemaal op, volgens mij.”

Betekent dit dat Martien een meesterlijke acteur is? René deelde zijn inzicht: “Zeker wel. Als hij echt zo zou zijn, was hij allang in de problemen gekomen. Kom op, natuurlijk is hij niet zo! Hij zet gewoon een typetje neer. Dat is misschien leuk tijdens opnames of op zo’n fandag, maar het is ongetwijfeld vermoeiend. Hij speelt dat personage gewoon.”

Plotseling liet Wilfred doorschemeren dat er binnenkort onthullingen zullen volgen die het daglicht niet goed kunnen verdragen. “Er schijnen de komende dagen enkele pikante verhalen naar buiten te komen, tenminste dat heb ik gehoord. Tja, ehh…”

Özcan Akyol keek verbaasd: “Over hem?”

René: “Waarover?”

Wilfred hield de spanning erin: “Ja, ik heb niet alle details, maar dat gaan we binnenkort wel ontdekken.”

Met een lach besloot René: “Jij bent weer goed ingelicht! Hahahaha.”

Het is overduidelijk dat Wilfred zijn kaarten nog niet wilde openleggen over Martien. De aard van deze ‘pikante verhalen’ en de impact ervan blijven nog in nevelen gehuld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Zo sneu dat die mannetjes van Vandaag Inside hiermee willen opvallen. Volgens mij krijgen die mannetjes van Vandaag Inside al genoeg aandacht en hebben ze dit soort dingen niet nodig. Dit doet een beetje zielig aan.

Caroline’s boek misschien??