Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Zoon Wendy van Dijk valt buren lastig, ze zijn het zat


Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé zou eerder aan een vriend hebben verteld dat hij een drugsprobleem heeft. Volgens deze vriend heeft Sem een video opgenomen waarin hij verteld over zijn drugsgebruik en dat hij toch echt even moet stoppen anders gaat het mis. Deze vriend deelde de privé video van Sem met een juicekanaal.

Inmiddels leek het beter met Sem te gaan en kreeg hij een relatie met zijn huidige vriendin. Maar een juicekanaal vertelde dat Sem het niet zo nou neemt met zijn loyaliteit naar zijn vriendin.

Er was namelijk een foto opgedoken waar Sem op te zien is met een andere dame in een hotel in Den Haag. Dit zou plaats hebben gevonden in het begin van de relatie van Sem met zijn huidige vriendin. Het meisje waarmee Sem in het hotel zat kwam er op een gegeven moment achter dat hij al een relatie had en verbrak onmiddelijk het contact met hem.

Maar nu laat Sem zelf weten dat de buren ook last van hem hebben. Volgens Sem belde de buren om 3 uur in de nacht bij hem aan voor geluidsoverlast. Want Sem zat om 3 uur in de nacht te drummen achter zijn drumstel. Tja dan spoor je toch echt niet hoor.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
8 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Gewoon een stront verwend blaag.

dat jong is net zo gek als zijn moeder

Vervelende familie, naar joch, ken hem nog van school

Ze hebben schijt aan iedereen

Wonen ze zo dicht op elkaar daar in die dure huizen.

Ja,dat komt ervan als je zo’n vervelend oer verwend jongetje bent!👎👎👎👎

Hadden jullie anders verwacht dan? Hij heeft me ooknogal wat mee gemaakt,pappa die vreemd gaat en mamma die op haar retour is?

Wat zijn jullie enorm kortzichtig ! Neem aan dat jullie geen kinderen hebben ? Of toch wel !
Als kinderen op zich zelf gaan wonen zijn zelf verantwoordelijk voor hun daden. En omdat het bekende nederlanders zijn wordt er van alles uit de kast gehaald om te oordelen! Steek hand in eigen boezem, en kijk dan eens goed in de spiegel. Misschien komen jullie er achter wat er mis is met jullie kortzichtigheid.

Secret, jij hebt thuis zeker ook zo’n verwende vlegel😛😂
Dat je het zo voor hem opneemt.🤣🤪
Opvoeden dat klerejong!!!