Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Zoontje Wendy van Dijk is compleet gek geworden


Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé bleek eerder nog zijn vriendin te bedriegen en hij zou aan een vriend hebben verteld dat hij een drugsprobleem heeft. Het lijkt erop dat hij een beetje een moeilijke jongen is net als de zoon van Glennis Grace.

Nu haalt zelfs zijn eigen vader in een interview met de Panorama uit naar hem. Volgens Xander is zijn zoon gek geworden. Sem bedelde namelijk bij Xander en Wendy voor schoenen die maar liefst 700 euro kosten.

Xander zegt er het volgende over:

“Een tijdje geleden wilde Sem heel graag Louboutins, maar ik ga echt geen schoenen van 700 euro kopen, ben je helemaal gek. Dat doe ik met de andere kinderen ook niet”

“Laatst hebben we Dex een heel dure trui van Stone Island gegeven die in no time kwijt was. Dan moet je echt weer bonuspunten gaan verzamelen voordat je weer een keer een nieuwe krijgt, daar zijn we heel streng in.”

We kunnen vast allemaal nog wel herinneren dat Sem van zijn moeder Wendy een Canta kado kreeg ter waarde van 16.000 euro. Daar viel toen heel Nederland over. Iedereen vond het een belachelijk duur kado. En dan nu verbaasd zijn als je zoon om schoenen van 700 euro vraagt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Wat een arrogante jongen,zo is zijn uitstraling tenminste op de foto.
Neem mijn petje af voor zijn vader,die hem weigert deze bezopen dure schoenen te geven.
Pas maar op dat hij niet de kant opgaat van verwende BN kids waar niets van terrecht komt neem André Hazes de zoon van Glennis Grace en nog meer van die figuren .

Wat een vreselijke vent.Laat ie er maar voor werken.Komt niks van terecht.

Klopt is al op het verkeerde pad

Zoontje??? Die knul is bijna volwassen. Dit gebeurt er dus met verwende kinderen.

Dat gezicht op die foto voorspelt niet veel goeds, een arrogant over het paard getild jochie wat denkt dat hij heel wat is.

Vies verwend joch!
Wendy beseft niet dat zij hier meer mee kapot maakt dan goed doet. En hier een heel kwallerig hooghartig jochie mee maakt.
Vader heeft gelukkig karakter qua opvoeding.
Jochie moet leren dat hij moet werken voor geld & (luxe) spullen.
Ze zal ook wel een huis van een miljoen voor hem kopen (net als Linda voor beide kids).
Schandalig als je je kind wil verpesten, doe je het goed Wendy!!!

En wat een arrogant bekkie heeft hij nu. Die vrolijke sympathieke uitstraling is al helemaal verdwenen.

alleen die harses van hem al! en die eisen. jammer van hele vent! ik vond wendy juist zooo een dame waar je hoge verwachtingen van krijgt.

scheiden = leiden

Gelukkig heeft zijn vader meer verstand.

Kreeg hij niet gewoon die manta van zijn pa en ma gezamelijk ? Maar idd net zo arrogante kop als ook Luca heeft . Denken dat door bekende ouders te hebben, de wereld aan hun voeten ligt . En tja ook hun pa ging vreemd ,dus hebben een goed voorbeeld gehad. Voor zover het een goed voorbeeld is . En een trui kwijt raken en aan de zooi zijn …. 1+1=2 zouden we zeggen .maar mogen niet voor oordelen

Afschuwelijk, dit wordt een afgrijselijk monster, nee, dat is hij al! Zoek eerst maar eens een baantje, jongetje, want schoenen van € 700 is echt niet normaal. De moeder moet naar de vader luisteren, ik vrees dat zij geen nee kan zeggen, tegen deze puberbaby!!!

1:kannibaal Petertje,
2:(geld)wolf Rachelletje,en
3:nare Wendy