Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk de grond ingetrapt door collega’sWendy van Dijk werd laatst nog compleet afgekraakt door haar collega Marc-Marie Huijbregts, omdat haar carrière volledig in het slop ziet. Maar dat was niets in vergelijking met de collega’s die haar nu afzeiken.

Gisteren werd Wendy namelijk in het programma Even Tot Hier keihard aangepakt. Niels en Jeroen die het programma presenteren lieten echt niks van Wendy heel en maakte een keiharde grap. Het begon met een grap over een Griekse politica die bij een omkoopschandaal betrokken was. Het blijkt dat deze Griekse politica een presentatrice was voordat ze de politiek in ging. Je voelt de connectie met Wendy al opkomen.

De grap ging als volgt.

Niels:

“Zij is dus eigenlijk een beetje de Griekse Lucille Werner. Dat is een beetje hetzelfde”

Jeroen:

“Maar bij die Eva Kaili zijn dus koffers met cashgeld aangetroffen.”

Niels linkt het naar het programma Miljoenenjacht:

“Dan is het dus eigenlijk de Griekse Linda de Mol.”

Jeroen:

“En Eva dacht dat helemaal niemand haar zou zien.”

Niels:

“Dan is ze eigenlijk de Griekse Wendy van Dijk.”

Pijnlijk, want dat is natuurlijk een keiharde sneer naar de lage kijkcijfers van Wendy. Maar niet alleen Wendy werd in de zeik genomen. Ook Glennis Grace, Waylon, Nick en Simon en Johan Derksen kregen het te verduren.

Deel deze juice!

Geef een reactie