Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws, Wendy van Dijk

Wendy van Dijk geeft toe dat haar zoon ontspoord is


Dat Sem de zoon van Wendy van Dijk en Xander de Buisonjé geen fijne jongen is weten we inmiddels wel. Zo zou hij eerder aan een vriend hebben verteld dat hij een drugsprobleem heeft. Volgens deze vriend heeft Sem een video opgenomen waarin hij verteld over zijn drugsgebruik en dat hij toch echt even moet stoppen anders gaat het mis. Deze vriend deelde de privé video van Sem met een juicekanaal.

Inmiddels leek het beter met Sem te gaan en kreeg hij een relatie met zijn huidige vriendin. Maar een juicekanaal vertelde dat Sem het niet zo nou neemt met zijn loyaliteit naar zijn vriendin.

Er was namelijk een foto opgedoken waar Sem op te zien is met een andere dame in een hotel in Den Haag. Dit zou plaats hebben gevonden in het begin van de relatie van Sem met zijn huidige vriendin. Het meisje waarmee Sem in het hotel zat kwam er op een gegeven moment achter dat hij al een relatie had en verbrak onmiddellijk het contact met hem.

Maar Sem bleek ook de spil te zijn in de relatiebreuk van de bekende Youtuber Gio Latooy. Gio ging al een tijdje met Jade Anna, maar nu wordt duidelijk dat Jade Anna ten tijde van haar relatie met Gio vreemd is gegaan met Sem. Gio en Jade Anna zijn nu uit elkaar gegaan. Waarschijnlijk kwam Gio er nu pas achter dat Sem het met zijn vriendin had gedaan terwijl ze al een relatie hadden.

In de talkshow HLF8 gaf Wendy toe dat ze haar zoon inderdaad een hele vrije opvoeding geeft en dat er bijna geen regels zijn. Nee nu begrijpen waarom Sem het zoontje van Glennis Grace achterna gaat.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

hij is net zo dom als ze moeder wendy

Komt ze daar nu pas achter, die knul is zo dom dat je bijna medelijden zou krijgen. Als ze niet uitkijkt, gaat haar dochter dezelfde kant op.

Geen wonder dat ze flopt,sem gaat dezelfde kant op