Het laatste showbizz nieuws

Wendy van Dijk

Wendy van Dijk compleet gestoord, totaal de weg kwijt


De Wendy van Dijk haar tv-carrière volledig in het slop zit weten we inmiddels wel. Wendy is inmiddels een uitgerangeerde tv presentatrice geworden die alleen nog maar iets mag presenteren, omdat haar man de directeur is bij Talpa.

Alleen als Wendy dan iets mag presenteren krijgt ze de slechts mogelijke formats voorgeschoteld waarbij waarschijnlijk een hoop andere presentatoren al hebben geweigerd. Maar Wendy pakt alles aan het is tenslotte haar laatste strohalm.

Wij hebben zelfs te horen gekregen dat RTL ook niet weet wat ze met haar meer aan moeten als Talpa en RTL straks gaan fuseren. De kans is klein dat haar man dan ook meegaat en een nieuwe functie als directeur krijgt, want RTL heeft al een directeur. Dus als de man van Wendy uit het zicht is staat niets de zender nog in de weg om Wendy te ontslaan. Wat ook zal gaan gebeuren zoals wij het in de wandelgangen in Hilversum horen.

Maar goed Wendy gooit het nu dus over een andere boeg en stort zich volledig op haar eigen magazine wat ook al een hele lange tijd een enorme flop is maar goed. Wendy probeert te redden wat er te redden valt en organiseert daarom een wandeling met haar.

Ja je leest het goed je kunt op 12 december lekker met Wendy van Dijk gaan wandelen in Loenen. Ze staat daar op je te wachten. Ook leuk na de wandeling krijg je van Wendy een gratis wandelboekje. Nou geweldig toch. We weten niet wie dit verzonnen heeft en wie hierop zit te wachten, maar Wendy heeft tegenwoordig tijd genoeg dus ze kan zich dit wel veroorloven hoor.

Hieronder de omroep van Wendy om mee te komen wandelen.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik vind Wendy van Dijk fantastisch. Een vrouw waar wij vrolijk van worden. Zij was ook heel goed in die detective film en een prettige spelleidster in wie van de drie.Wie wil er eigelijk GRAA,G in Hilversum werken. Wie worden daar niet allemaal afgebrand!!!
Wendy kop op. Je zoon wordt zeker gepest omdat ze jou beschimpenen. LAAG hoor!

Wendy, ik vind je een TOP vrouw, ik ben een wat oudere zakenman en zou trots zijn om met je om te gaan.
Wat een arrogante klootzakken daar in Hilversum. Ik wil er niet meer naar kijken. Kop op lieve schat, je bent te goed voor dat tuig.

Laat die vrouw met rust ze blijft een vakvrouw die Wendy.
Kom op bemoei je met je eigen zaken

In 1996 loopt mijn vrouw ( toen nog vriendin) op de grote markt in Breda. Ze wordt aangesproken door Wendy van Dijk of ze op een grote driewieler door het centrum van breda wil rijden. Als ze dat doet en 2 mannen binnen 2 vindt die ook mee willen doen krijgt ze 1000 gulden . Ze moest een contract tekenen voor de uitzendrechten van sbs6 het programma over de rooie. Zij had hier niet eerder van gehoord. Na ondertekening kreeg ze te horen dat ze slechts (gekleed ) in een string en ketting op die driewieler moest. Ze weigerde. Dat kan niet meer werd gezegd want je hebt al een contract getekend. Onder zware druk heeft ze dit toch gedaan. Ze heeft hier maanden last van gehad. De opnames zijn 3 x op sbs6 uitgezonden.
Machtsmisbruik, aanzetten tot grensoverschrijdende uitzendingen is SBS 6 niet vreemd. En dus niet alleen door mannen.
Aflevering 20 27/09/1996 tandem.

Helemaal met je eens een top vrouw.

Ik vind het schandalig om iemand met een bekwaamheid van Wendy, uitgerangeerd te noemen. Oke, we (en Wendy dus ook) worden ouder, dus eens houd het op. Maar Wendy is nog steeds en gerespecteerde presentatrice!! Voor mij nog steeds top!!

Wendy profiteerd van haar man. Zelf kan ze niets.