Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Bridget Maasland deelt foto in evakostuum, volgers kijken hun ogen uit


Bridget-Maasland

Bridget Maasland, bekend om haar spraakmakende televisieoptredens heeft besloten om de wereld te tonen hoe je een leven vol glamour en glitter kunt combineren met een strakke discipline. Op 49-jarige leeftijd neemt ze een drastische stap naar een gezondere levensstijl en sleept ze niemand minder dan haar 15-jarige zoon Mees mee in dit avontuur. Geen suiker geen gefrituurd eten, en talloze uren in de sportschool – dit wordt de nieuwe realiteit voor moeder en zoon Maasland.

De ‘Dag Één-methode’, een revolutionaire afslankbegeleiding wordt hun nieuwe bijbel. Bridget ooit 71 kilo kan nu pronken met een indrukwekkende 64,3 kilo. Maar het is niet alleen de getransformeerde weegschaal die haar voldoening geeft het is de naakte waarheid die ze de wereld wil tonen.

Op Instagram deelt Bridget zonder schroom haar ‘fit journey’. Haar volgers worden getrakteerd op een foto zonder ook maar één kledingstuk aan in de badkamer. In de spiegel ziet men de contouren van haar nieuwe lichaam. Haar gezicht verborgen achter de mist van de condens, maar haar nieuwe figuur duidelijk zichtbaar.

In een emotioneel bericht uit Bridget haar trots niet alleen over haar eigen transformatie, maar vooral over de vastberadenheid van haar zoon Mees. Hij toonde discipline en doorzettingsvermogen die elke ouder zou bewonderen. “Voor school naar de sportschool, geen suikers, en 10.000 stappen per dag. Wat een prestatie!,” verkondigt Bridget trots.

De foto van Bridget kun je hier bekijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

We moeten maar geloven dat het Bridget is die op de foto staat. Ik kan ook zeggen dat ik op die foto sta.

Geloof niet dat zij het is

Ik ook niet, daarom ook mijn reactie.

Mooi kontje hoor om te zoenen.