Het laatste showbizz nieuws

Andre Hazes, Shownieuws

Andre Hazes weer betrapt, hij gebruikt nog steeds


Een paar dagen geleden werd duidelijk dat Andre Hazes en Monique weer samen zijn. Andre liet een tattoo zetten en deelde een verkapte liefdesverklaring op Instagram richting Monique.

Maar goed dat betekent niet dat het helemaal goed gaat met Andre. In zijn docu liet hij nog weten dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

Ook zagen we dat Monique een schokkende onthulling deed in de docu. Ze zei namelijk dat ze wist dat Andre drugs gebruikte. Laatst dook er nog een filmpje op van Andre die hij zelf maakte waarin hij helemaal de weg kwijt was. Hij had grote pupillen en zijn kaken stonden strak en kwam niet altijd goed uit zijn woorden.

 Dit weekend was de zus van Rachel jarig en dat werd gevierd met de hele familie. Alleen Rachel was niet aanwezig, want die heeft zoals je al kan raden ruzie met haar zus. Andre en zijn neef Djarno waren er wel en Djarno deelde een filmpje en daarop zagen we weer een blauw blikje liggen. En dat is dus het zeer verslavende middel Snus waar Andre al verslaafd aan is sinds hij met Bridget Maasland ging. Tja Andre heeft nog een lange weg te gaan blijkbaar.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De enige die nog in zijn leugens trapt dat is Monique .Kon ook niet dat hij er in zo’n korte tijd vanaf was.

Wordt het niet weer tijd voor een afkickkliniek maar dan ook voor een héle lange opname !!! Heb medelijden met kleine André want hij heeft nu net zo’n vader als zijn eigen vader zijn hele leven heeft gehad. Snap niet dat dat niet doordringt bij André zelf, hij weet hoe het was om zo’n vader te hebben die altijd onder invloed was maar nu bezorgd die kneus zijn eigen kind ook zo’n ROT JEUGD !!!!

Monique de zogenaamde goede moeder ! Ze laat wel een verslaafde bij haar kind wonen. Zal wel weer met geld en aandacht te maken hebben.

Ciska wat lul je dom het geld kan idd beter naar haar en kind gaan ,anders vergokt verzuipt en snuift die het op..