Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Filmpje: Andre Hazes zit weer aan de drugsIn de docu van Andre Hazes die op Videoland te zien is liet Andre weten dat hij een keer 60 uur wakker was, omdat hij 8 gram van het bekende witte poeder had opgesnoven en twee flessen wodka in zijn mik had gedouwd. Hij was bang dat hij de nacht niet zou overleven.

 In de docu zagen we ook dat Monique een schokkende onthulling doet. Monique zei namelijk dat ze wist dat Andre drugs gebruikte.

Ieder geval beweerd Andre dat hij nu een jaar clean is, maar verschillende bronnen melden dat dit niet klopt en nu is er bewijs. Want Andre plaatste een heel apart filmpje waarbij hij een rondleiding gaf in zijn nieuwe kantoor.

Maar daar zie je gewoon aan alles dat Andre nog gebruikt. Hij is heel zenuwachtig doet heel vreemd. Klemt zijn kaken stevig op elkaar. Zijn ene oog valt steeds dicht in de laatste minuut en krijgt hij niet meer open. Andre zegt zelf in het filmpje.

“ik zie dat ik de hele tijd aan mijn gezicht krab, enzo. Ja… En ik heb heel raar haar… En ik heb net getraind en gewoon jeuk. Ik moet even douchen, denk ik.”

Bekijk het filmpje zelf en oordeel aan de drugs of toch afkickverschijnselen?

Deel deze juice!
 1. Medusa

  Die gast is inderdaad niet helemaal helder. Moet hij natuurlijk helemaal zelf weten. Maar dan niet achteraf klagen dat ‘heel’ Nederland over hem valt.

  • Het gaat niet goed met hem, volgens mij is hij onder invloed.
   Hij raaskalt alleen maar, springt ook van de hak op de tak met zijn verhalen.
   En hij is erg mager in zijn gezicht.
   Volgens mij komt het niet goed met hem, net als zijn vader.

  • Veronika

   Snuif maar verder, Andre
   Niemand boeit wat je doet. Onthoud het maar!

 2. Wat een afgunst weer Tjonge jonge jullie moeten je is verdiepen in VERSLAVING..!! Elke dag is een strijd elke dag weer en jaa daar kan een uitglijder van een dag tussen zitten of een flinke terug val van een aantal dagen..!! Als je je zelf maar weer goed verpakt .!! En jullie comments zijn niet opbeurend..😳 Een Verslaafde is elke dag herstellende en elke goeie dag is er 1..!!! Verdiep je is in de topic VERSLAVING..!! VOORDAT JULLIE ALLEMAAL VANAF EEN SCHERMPJE EEN OORDEEL HEBBEN WAAR KE GEEN MOER VAN AF WEET…,!!! MOE WORD IK VAN MENSEN DIE ONNUTTIGE EN NIET OPBEURENDE COMMENTS PLAATSEN..!! ALTIJD MAKKELIJK VANAF EEN SCHERMPJE..!!😡

  • Michel

   Wie ben jij om andere mensen de les te lezen ?? Dit is een site waar mensen een mening hebben !!

  • Helemaal waar .Wat dan wel is als je een documentaire gaat maken en al gaat claimen dat je het zo geweldig voor elkaar heb dan bevind je je al op een glijdende schaal. Gewoon toegeven dat het even niet lukt en tijdje terug naar ontwenningskliniek in plaats van de kijk mij eens

Geef een reactie