Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Ook de carrière van Wendy van Dijk is definitief voorbij


Gisteren lieten we al weten dat alle programma’s die tegenwoordig met Linda de Mol te zien zijn bizarre slechte kijkcijfers behalen. Volgens een aantal deskundigen heeft Linda last van een imagoprobleem sinds bekend is geworden dat haar vriend Jeroen Rietbergen één van de hoofdrolspelers was van het Voice misbruik schandaal.

Maar niet alleen Linda de Mol scoort ongelofelijk slecht ook haar collega Wendy van Dijk blijkt definitief over haar hoogtepunt heen te zitten. Gisteren was namelijk de tweede aflevering van het nieuwe programma ‘Wie Kent Nederland’ te zien. Een kopie van het programma ‘Ik hou van Holland.’

Nara het programma keken maar 346.000 mensen prime time op SBS6. Als je dat vergelijkt met een aflevering van Massa is Kassa of Chateau Meiland dan is dat toch heel triest.

Het lijkt er sowieso op dat geen enkel spelletjes programma het goed kan doen op SBS6. Alleen lijkt John de Mol dit niet te begrijpen. De enige programma’s die scoren zijn de series Massa is Kassa, Chateau Meiland, de talkshow Vandaag Inside, Lang Leven de Liefde en Hart van Nederland. Hij zou de zender beter kunnen vullen met meer reality tv en meer markante types vinden die een eigen serie krijgen zoals, want dat valt heel goed in de smaak.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
65 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Vandaag inside van de buis halen lijkt me beter, en massa is kassa en Meiland weg dat is pas gezeik op de tv en dan al zeker vandaag inside eraf met de mensen die rare uitspraken in zich hebben en dan daarna andere dingen er zogenaamd mee bedoelen, dan krijgen de andere kanten van programma’s wel meer aandacht.

Volgens U kunnen ze dan beter de stekker uit de zender halen, want wat blijft er dan nog over?

Deze meneer heefg groot gelijk
Alles wat met die john de mol bagger te maken heeft is zender vervuiling
Enige wat te zien is zijn spelletje
Waar een klein kind zich nog te goed voi voelt zorg is voor echt amusement kijk eens naar de Duitse / belgie zenders

heeft u geen zap knopje of zo?

Weinig, maar het was al allemaal niks.

Dat is ook beter.

Momenteel veel herhalingen.
Spelletjes werkt niet meer.
Misschien in de wintertijd.
Wat ik mis een goede spannende Engelse thriller! Zoals ooit wie betaald de veerman. Dat mag na 25jr wel in herhaling of de doornvogels of de jordachs.
Een generatie nu die denkt… Laat maar zien dan
De jeugd zit niet op spelletjes te wachten. Actie films en gamen doen ze zo wie zo.
Goede series waar je bij moet nadenken wie heeft wie vermoord?

Een zender minder om na te kijken .Het is niet dat je iets mist en is niks op of het is er al eens op geweest om dat het al herhalingen zijn .

Commerciële zenders zenden alleen kritiekloze bagger uit maar helaas kijken daar wel hele kuddes kritiekloze mensen naar.

Je bent zeker niet de slimste. Tv gaat om kijkcijfers en veel, heel veel geld. Door goed scorende en dus verdienende programma s eraf te halen is het helemaal niet gezegd dat de andere programma’s dan meer kijkcijfers krijgen. De programma die jij noemt waar er dan volgens jou meer gaan kijken vind ik geen flikker aan dus mij en vele gaan dat echt niet bekijken. Zo werkt dat niet. Beetje te simpel gedacht.

Wel even goed artikel lezen , henk.

De tv wegdoen, zoals ik enkele jaren geleden gedaan heb. Lekker rustig muziek luisteren, boek lezen…

Meer muziek programma.

Azijnzeiker

Beter halen ze stekker uit jou

Wat een onzin over vandaag inside van de buis halen !
Vindt je het niks ? Prima …kijk je toch fijn naar iets anders maar jij gaat toch zeker niet bepalen voor iemand anders
Wat een arrogantie zeg !!

Beste Henk, waarom kijk je eigenlijk naar deze programma’s. Ik stel voor dat je gewoon naar RTL gaat kijken, das pas interessant

Neem een voorbeeld aan de NPO programma’s. Ik noem maar iets…een programma als Hunted is wat vele mensen trekt. Een programma als de Meilandjes of die dikke vetklep van een Gillis met zijn golddigger Nicolleke . Dat zijn dus echt kokhalsprogrammas waar niemand nog op zit te wachten…en zeker geen herhalingen

Helemaal mee eens Henk

Tja ook Wendy heef de houdbaarheids datum bereikt net zoals oa Linda de Mol ,Carolien Tensen,Irene Moors en een aantal presentatoren van koffietijd bv Loretta schrijver is onderhand 70.Het houd op een gegeven moment een keer op.

Inderdaad mee eens. Al die “bekende Nederlanders” van de buis. En echte mensen met echte verhalen en eigen reacties weer op de buis.
Wat een verademing zou dat zijn.

Inderdaad
Maar de echte waardevolle,,,
Een X herhalen,bv,Wim Zonneveld- Wim kan

Gooi die tv het raam uit, dat is pas echt een verademing kan ik je uit eigen ervaring vertellen. Gelukkig was hij kapot eenmaal op straat beland. En ja ik heb met plezier de resten opgeruimd en daarna mijn vrije leven zonder dat ellendige ding met alleen maar rotzooi en hersenspoelerij erop gevierd, halleluja!

Ja de meilandjes dat zijn pas echte mensen

Wat dacht je van de Lama-jongens? ‘Grappen’ op basisschoolniveau, die alleen zij leuk vinden. Ruben Nicolai is gewoon NIET leuk. Wie zegt hem dat eens?

Het is sowieso al jaren bedroefd gesteld met alle tv uitzendingen.
Constante herhalingen van films etc… walgelijk amerikaanse sitcoms en ga zo maar door.
Ik kijk al járen geen tv meer.

Waarom noem je alleen vrouwen?

Tijd voor de jonge generatie is zo slecht nog niet.
Vers bloed kan geen kwaad.

Vers bloed?? Opgefokt en verwende schijtluizen zijn het. Drama en ellende verkoopt. Humor op een realistisch kader zie je op oudejaarsavond. Trek de stekker er maar uut!

Man bijt hond en een paar andere nationale programma’s zijn goed.
De rest is BS. Ik heb de stekker op 2010 uitgetrokken, omdat er alleen maar van die shows op tv kwamen…
Geen echte mensen meer, en ook geen realiteit. Dus.

De hele Nederlandse televisie is bar slecht. We hebben negen kanalen en er is er niet een met iets nieuws of leuks op . Het zijn allemaal herhalingen dit is met series, film, spellen zo . Het nieuws wordt de hele dag herhaald. En dit gaat al jaren zo . Het valt wel op dat de Willem Ruis shows nog niet worden herhaald dat was
te miste entertainment . Daar bleven de mensen voor thuis . En met al deze herhalingen en waarde losse TV programma’s hoef je niet meer thuis te blijven en hoef je de TV niet eens meer aan , En te vernieuwen dat scheelt veel geld en als je een boek leest leer je meer van als van de TV . Die is hier al geen vier jaar aan geweest .

Alles moer maar doorgaan en doorgaan star vasthouden en die programma,s waren al lang achterhaald. En dan die schandalen wat een prut de bezem erdoor. Breng eens normale programma,s en niet dat gelikte gedoe en dat gekunstelde. Gewone mensen met gewone manieren en uitstraling. .

Ik vind die programma’s op SBS 6 zo achterhaald
Maar ik vind loretta van koffietijd prima ook al is ze wat ouder zij maakt het programma juist gezellig en ook doet ze andere programma,’s goed al tijd lachen met haar
Nee zei moet blijven

Je ziet niks anders meer als spelletjes, meilandjes, nieuwe zanger zoeken, nieuw liedje zoeken en dan die zo genaamde bners. Wat een gezeik. Vi en Urk zijn tenminste nog programas met normale mensen. Ik geloof dat in medialand iedere zo genaamde bner tussen haakjes aan een programma geholpen word om maar vaak genoeg op tv te zijn. Is niet erg met welke onzin. En overal om niet te discrimineren er een gekleurd iemand of lhbti er bij te zetten. Maak weer eens normale programmas komen de kijkers vanzelf.

Alleen voor het nieuws is er bij ons sbs6. Verder niks aan dus op zwart.

Dat de kijkcijfers tegenvallen komt dat niet gewoon omdat het vakantietijd is?

Ja lijkt me erg dom om in vakantie tijd conclusies te trekken uit kijkcijfers.
Vooral omdat we eindelijk zonder gedoe weer op vakantie kunnen. Hier mijn woonplek is t dood stil lijkt wel of meer dan 80procent weg is.

Alsjeblieft niet nog meer van die realityzooi! Geef mij de spelletjes maar. Ik kijk vaak op een ander tijdstip, vraag mij af of dat wel meegeteld wordt.

Ja idem dito hier.
Ik geef ook niks om reality programma’s
En inderdaad hou ik ook meer van spelletjes, kan er niet genoeg van krijgen

Het zijn allemaal verschrikkelijke programma’s op sbs6

Ik snap het slechte imago van Linda wel. Gelukkig is ze binnen en kan ze gewoon stoppen. Linda had veel eerder kunnen stoppen en dit deed ze niet. Hieruit blijkt dat ze een passie voor tv maken heeft en daarom
is het hooguit kwalijk wat haar vriend/man gedaan heeft.

Wendy snap ik dat kijkers daar niet op wachten. Ze heeft niets speciaals, intelligents, natuurlijks of origineels.

Vind het allemaal wel wat over het paard getild wat kunnen Linda en Wendy er nou aan doen dat die kerels zich niet in bedwang weten te houden vind het een beetje opgehemeld allemaal wand eerst was het Jeroen rietbergen en toen Ali b en toen Danny de Munk alles wat veel geld heeft komt aan de beurt en waarom op tv of socialmedia als de buurman zijn buurvrouw neemt en die doet aangifte hoor je er niks over op tv of in sociale bladen

Zolang mensen over “dat soort mensen “aandacht geven blijven ze in de picture.
Het publiek doet het allemaal zelf.
Moet jij ns opletten als iedereen hier niet meer op reageert dan houdt dat op.
Kwestie van vraag en aanbod

Het wordt tijd voor andere mensen op tv. We zijn die BNers zolangzamerhand wel zat. En dan leuke interessante mensen, natuurlijk zonder opgepompte eendebekkies.

Een programma met inhoud en weg met al die flauwe kul programma’s en Massa is kassa hoort nergens thuis . En er zijn teveel van deze zenders. Vandaag Inside vind ik het enige programma waar mensen zelf kunnen zeggen wat ze willen en waar ze niet worden afgekapt binnen enkele minuten en weer een ander aan het woord moet. Zit voornamelijk op NPO 1-2 en 3. En BRT doet het ook goed.

Wat een nonsens Linda is een mega goede presentatrice

Nog meer reality tv. Asteblieg zeg mag het een onsje minder.
Er hebben zich al genoeg domme omhooggevallen zogenaamde BN’ers hun zwakke licht laten schijnen.
Walgelijke tv.
Dat deze programma’s de kijkcijfers opkrikken zegt alles over het IQ van de kijker.
Poepen zonder drukken.

Weg met sbs 6. Weg met talpa. Al dat kinderachtige gedoe op tv. Ik kijk wel naar Duitsland en België

Nu vakantie dus minder TV kijkers

Merk bij dat panel dat b.v. britt ( domme blonde doos ) niets toevoegt en domme niet leuke opmerkingen maakt. Het is net alsof er een microfoontje in de oren zitten bij dat panel.. dat ze op een bepaalde tijd bepaalde dingen moeten zeggen. Kijk de volgende keer wel Netflix.

Dat ben ik helemaal met je eens,a.u.b. dat domme blondje Britt Dekker niet meer in dat soort programma’s, grote ergernis, er komt werkelijk geen zinnig woord uit!

Ik denk niet dat de carrière van Wendy en Linde voorbij hoeft te zijn.
Kijk nu eens naar omroep Max,
Daar doen ze het met heel wat oudere mensen.
Maar het lijkt wel als of de zenders geen ideeën meer heben wat te moeten brengen.
Denk bijvoorbeeld een remake van programma’s als zevensprong dat vroeger door de Ncrv werd gemaakt.

1 vd 8, geweldige show, met wat moderne opsmuk een blijvertje. Geen humberto tan aub, niet te hachelen die gast.

Ga met de TV weer uitzendingen maken als voor jaren terug mooie romantische, natuur, en familie films niet die nu op SBS RTL VERONICA en nog meer waar er op een avond honderd worden vermoord op gruwelijke wijze is er nog niet genoeg geweld in ons dagelijks leven

Spelletjes op tv altijd beter voor mij dan met Martien en Peter en Johan en de anderen van Vandaag Insider want die hoeven voor mij nooit meer op tv. Liever Wendy en Linda dan hun.

Laten we heel realistisch zijn, er is ook niets meer leuks op de tv. Echt goede programma makers zijn er niet meer of ze komen met ouwe formules. En dan de presentatoren/presentatrices allemaal net bagger.

Er zijn nu te veel herhalingen,mensen hebben genoeg van kijken zonderkopen of mijn man is klusser,of de kinderen kopen een huis,en wie kan dat in deze tijdeigen huis en tuin je geeft je op en je hoort niks meer om dat ze klauwe met geld vragen,vroeger had je leuke schows of muziek schows nu is het alleen of over de tuin of over een huis kom op bedenk is wat daar in aalsmeer/hilversumgenoeg om afte kijken,

Televisie kijken is bij de jeugd niet meer populair er zijn zoveel alternatieven.
SBS programma’s sluiten niet aan. In veel programma’s is een hoog lach gehalte zelfs oubollig. Dus programmamakers ga eens om de tafel met de artiesten, want daar ligt het niet aan, het licht aan de samenstelling en de keuze van de makers. Spelletjes zijn er genoeg op TV. Ook praatprogramma’s .
Al met al een denktank met alle disciplines zou goed, zijn luister naar hun ideeën en SBS staat weer op de rails

Al die artiesten en zangers die perse moeten gaan presenteren . Hou er mee op. Pak echte presentatoren. Stop met al die artiesten in spelletjes. Steeds maar weer dezelfde format. Bah. Verzin iets nieuws. Al eeuwen shows met de beste dit en de beste dat en eindeloze zoektochten naar nieuwe zangers. Geen meilanden en gillissen aub.
Vroeger had je honymoon, ted de braak, rudi Carell, Willem ruis. Candid camera.

Geen wonder dat de kijk cijfers dalen, met al die herhalingen

belachelijk. Ik vind Wendy van Dijk een van de leukste, humoristische vrouwen op TV.
Mannen boven de 50 worden toch ook niet van het beeld gehaald. Hulde aan de geweldige vrouwen op TV.

Afvoeren die handel…….

Wie kijkt er nog tv

Ik vind tv tegenwoordig zo verschrikkelijk dat ik meer dan een jaar geleden mijn tv-abonnement bij KPN heb opgezegd. Ik stream alleen nog (gratis) en kijk 1,2 en 3.

Echte en goede presentatoren en spelahowmasters waren Willen Ruys, Jos Brink bv. Nee ook geen Peter-Jan Rens. Net als acteurs, hoe cliché het ook klinkt, ik vond een Kitty Courbois en noem er nog meer uit die tijd, echt goede acteurs. Beter dan het slecht acterende zootje dat we nu hebben met hier en daar uiteraard wel een uitschieter.

Al die negativiteit : als een programmategen het milj. of meer kijkers haalt en je “vind het maar niks” , is het toch aan jou om naar iets anders te gaan kijken, niet aan Talpa om het van de buis te halen.