Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk doet hele vreemde uitspraken


Een aantal dagen geleden kwam Yvonne Coldeweijer met schokkende onthullingen over wangedrag van Danny de Munk. Zo zou Danny zich flink hebben misdragen achter de schermen bij de musical Ciske de Rat.

De onthullingen zorgde ervoor dat Stage Entertainment het musical bedrijf van Joop van den Ende onmiddellijk een onderzoek gaat instellen naar deze beschuldigingen.

Inmiddels wordt Danny de Munk overal uitgekotst, maar Danny gaf nog een interview aan de Story en daar deed hij een aantal vreemde uitspraken over zichzelf en zijn collega’s.

Hieronder de uitspraken die Danny deed in de Story.

Over het Voice misbruik schandaal zegt Danny het volgende.

“Het gaat toch om namen met wie ik heb gewerkt. Natuurlijk heb ik de afgelopen jaren veel gezien en gehoord, en en je zal mij nooit over collega’s horen praten. Maar wat er de afgelopen maanden bekend is geworden, daar ben ik wel van geschrokken.”

Over zichzelf zegt hij.

“Als ik jarig ben koop ik een taart, maar ik zet dat niet op social media. Ik zoek die aandacht niet op. En ja, ieder huisje heeft zijn kruisje. Maar ik los dat intern op.”

“Vergis je niet, ik kan echt wel een boefje zijn. Er blijft altijd iets van Ciske in mij zitten. Dat straatschoffie is nooit helemaal verdwenen, ook al ben ik 52. Alleen ventileer ik dat nooit naar de buitenwereld toe.”

“Ik ben heel saai. En als ik niet saai ben, dan weet niemand dat. Daar weet mijn vrouw Jenny wel over mee te praten. Het is dan ook meer dan eens gebeurd dat ze mij heeft moeten terugfluiten. En ik luister altijd naar haar.”

Dus Danny zegt dat hij heel saai is, maar hij kan ook wel een boefje zijn. En zijn vrouw heeft hem al een aantal keer moeten terugfluiten. Doelt Danny daarmee op de onthullingen die Yvonne Coldeweijer over hem deed?

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Coldewijer Jesus wat is dat voor een mens.
Ze maakt alles en iedereen kapot .
Laat ze zich met haarzelf bemoeien ze zal zelf ook wel iets op haar kerfstok hebben.
Dat er nog naar haar word geluisterd zeg.

Is het heel erg, wanneer ik ze dat het me niet interesseert wat die zogenaamde BN-ers allemaal uitspoken?
Als het waar is, dan heb ik medelijden met de slachtoffers. Die moeten uitleggen wat er gebeùrd is en worden door de advocaat van de Munk natuurlijk compleet gefileerd. Je moet er maar tegen bestand zijn.
Ik denk nu ook aan alle zedenzaken die op een stapel liggen op politiebureaus. Daar is geen tijd voor. Maar heb je een beetje bekende naam, dan heeft het OM ineens overal wel gaatjes in de agenda.
Inderdaad. B., Borsato, v. Rietbergen, het duurt maar en duurt maar. Alsof het om 5 kilo gestolen appels gaat.

Maar we wisten toch al jaren dat Danny de Munk een vuns was? Hij trouwde zijn Jenny erg jong en liet toen al blijken dat hij van ketsen hield en Jenny eigenlijk niets te vertellen had. Zo blijkt maar weer. Jenny zit vast en gaat nergens naar toe.

Zielig voor het slachtoffer, een fan ben ik sowieso nooit geweest van Danny de rat.

Deze zaken bewijzen maar weer dat je BN’ers of zgn. sterren ,nooit op een voetstuk moet plaatsen. Al deze mensen verdienen het niet om als idol gezien te worden. Ze redden geen menselevens of dragen dàarbij ,zoals bijv. artsen, verpleegsters, zorgmedewerkers enz.
Laten we onze waardering maar eens gaan verleggen en die artiesten,sporters enz. als gewone mensen gaan zien. Bijvoorbeeld een top muzikant is gewoon een arbeider die goed werk levert. Niets bijzonders dus. Van bijv. een metselaar of loodgieter verwacht je ook goed werk.
Wat Danny de M. betreft, als het waar is wat gezegd wordt, zou einde carrière terecht zij.
Idem voor Marco B.,Alie B.,Littl Kleine,,Johnny de M. en al die andere gasten.

@Buzzers

Helemaal mee eens, celebrities worden al jaaaaaren (onterecht) op een voetstuk geplaatst, en men is helemaal van de kaart als blijkt dat het maar ” gewone” mensen zijn who wat sleep and sh*t en ook hun geheimpjes hebben 🙄 gaap.

Ik zie hier NIETS verkeerd in

Ik ook niks mis ik iets?

Ik vind dat iemand onschuldig is tot het tegendeel bewezen is. Ik praat het niet goed maar ik vind wel dat als je iemand ergens van beschuldig moet je keiharde bewijzen hebben. Mw Coldeweijer heeft nu zoveel dingen gezegd. Ik vindt het wel allemaal toevallig waardoor ik twijfel aan haar geloofwaardigheid.

Walgelijke viezerik

Alles wat aandacht krijgt groeit

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

Wie? De Munk of Coldeweijer. Blijkbaar loont vuilspuiterij. Hoe is het mogelijk dat zij iets weet wat mogelijk 15 Jaar geleden gebeurd zou zijn. Wellicht zit deze dame zelf aan de dope en kan zij de werkelijkheid niet meer onderscheiden van haar fantasie.

Danny de junk