Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

De mannen van VI spugen op koninklijke onderscheiding Yvon Jaspers: ‘Onterecht!’


yvonne jaspers

In de schijnwerpers van de Nederlandse showbiz is opnieuw controverse ontstaan, ditmaal rondom Yvon Jaspers de presentatrice van ‘Boer Zoekt Vrouw’. Onlangs werd zij benoemd tot Ridder in de Orde van Oranje-Nassau een eer die volgens het juryrapport toegekend werd omdat ze “met haar programma’s een inkijkje geeft in de cultuur van de boeren en boeren en burgers verbindt”. Echter, niet iedereen is overtuigd van de verdiensten van Jaspers voor deze prestigieuze eer.

De mannen van ‘Vandaag Inside’ hebben geen blad voor de mond genomen bij het bespreken van haar recente onderscheiding. Tijdens de uitzending van gisterenavond vroeg presentator Wilfred Genee retorisch: “Terecht, jongens, hier aan tafel?” Waarop Valentijn Driessen zijn twijfels uitte: “Ik heb even gegoogeld, maar volgens mij heeft zij ook wel dingen gedaan waarvan je denkt: nou, is dat nou wel zo verstandig? Dat ForFarmers ofzo. Daar was ze uithangbord.”

De controverse waar Valentijn naar verwijst betreft Jaspers’ betaalde samenwerking met veevoerbedrijf ForFarmers die in 2018 aan het licht kwam. Critici vroegen zich af of er sprake was van belangenverstrengeling aangezien haar programma’s het plattelandsleven promoten wat indirect ten goede zou kunnen komen aan ForFarmers. “Ja, dat was een veevoederbedrijf en dat kwam in die uitzendingen terug, er zijn onderzoeken naar gedaan”, voegde Valentijn toe. “Dan denk ik: ja, dat had je wel even mee mogen nemen.”

Ook Johan Derksen sloot zich aan bij de kritiek en merkte op dat het presenteren van ‘Boer Zoekt Vrouw’ waarvoor Jaspers rijkelijk beloond wordt op zich geen noemenswaardige verdienste zou moeten zijn. “Ja, maar Boer Zoekt Vrouw presenteren waar je een godsvermogen voor krijgt, dat is toch verder ook geen verdienste?”

Wilfred Genee probeerde nog enige nuance aan te brengen door te vragen: “Ze heeft de boeren op de kaart gezet, is dat het?” Waarop royaltykenner Rick Evers reageerde: “Ja, ik denk dat er mensen zijn die hem met veel werk hebben moeten verdienen, ja, zeker.”

De discussie eindigde met Genee die concludeerde: “Oké, jij vindt hem ook niet echt terecht als ik het zo hoor…”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap ook met de beste wil van de wereld niet waarom ze een lintje heeft gekregen, maar dat snap ik bij meer van die zogenaamde BN’ers niet.

Je verdiepen in deze materie wil best wel helpen om dingen te leren begrijpen.

Yvonne is voorgedragen voor het lintje door deelnemers van het programma. Ze vinden haar een lieve en betrokken vrouw die ook na de opnames steeds belangstelling heeft en meeleeft met hun wel en wee. Ja dan begrijp ik wel dat ze een lintje heeft gekregen. Het zijn vaak de goede dingen die iemands doet die niet in de publiciteit komen maar o wee doe iets fout en de bladen staan er vol van.
Proficiat Yvonne🇪🇬

Zo’n lintje stelt niks voor!
Als je maar genoeg vriendjes hebt die je aanbevelen & doen alsof je fantastisch voor de wereld bent.
Schandalig als mensen een lintje krijgen voor iets waar ze bakken geld mee verdienen. Als je altijd vrijwillig voor anderen klaarstaat is het pas een meerwaarde
Niet als je met wat zingen of presenteren tonnen of miljoenen verdient.
Dan doe je het vooral voor zelfverrijking.

Laatst bewerkt op 11 dagen geleden door Jop

Die mannen van VI moeten niet altijd zoeken naar het slechte in de mens, laat iedereen in zijn waarde en laat iedereen die er blij mee is blij mogen zijn. Het lijkt nu net alsof ze altijd maar jaloers zijn. Ikzelf hoef geen lintje, krijg ik ook niet want ik doe niks bijzonders, want ik ben niet voor het koningshuis. Maar laat een ander blij zijn !!!