Het laatste showbizz nieuws

Martien Meiland, Shownieuws

Vriendin van Martien Meiland klapt uit de school, ze is genaaid door hem


Martien Meiland

In een wereld waar vriendschappen vaak ondergeschikt lijken aan roem en bekendheid heeft Getty Kaspers ooit een dierbare vriendin van Martien Meiland, uitgehaald naar de man met wie ze eens zo nauw verbonden was. Getty voelt zich aan de kant gezet nu Martien zich omringt met figuren die garant staan voor schandalen en kijkcijfers. In een onthullend interview met weekblad Story deelt ze haar teleurstelling: “Ik ben niet belangrijk genoeg meer voor hem.”

De vriendschap tussen Martien en Getty bloeide op toen de Meilandjes nog in Hengelo woonden en samenwerkten aan de realityshow Chateau Meiland. Vele fans waren getuige van hun groeiende band. Getty keek uit naar een glorieuze terugkeer in de VIP-versie van het programma, maar een uitnodiging bleef uit. Dit gebrek aan erkenning heeft haar diep geraakt. “Ik ben niet belangrijk genoeg meer voor Martien, denk ik”, vertelt een duidelijk gekwetste Getty. “Hij heeft nu allemaal mensen uitgenodigd die een beetje in zijn en over schandalen kunnen praten. Ik ben niet meer interessant.”

Het is een bittere pil voor Getty die ziet hoe voormalige vrienden overstappen naar het rijk der beroemdheden, waar zij blijkbaar niet meer bij hoort. De afwijzing snijdt diep: “Toen Martien en zijn familie uit de Achterhoek weggingen zijn ze nog bij ons langs geweest om afscheid te nemen. Maar ons contact is een beetje doodgebloed. Ik denk dat Gordon belangrijker is…”

Getty’s teleurstelling heeft haar ertoe gebracht zich terug te trekken. Ze heeft besloten niet langer achter Martien aan te lopen een besluit dat haar zelfrespect onderstreept, maar tegelijkertijd de pijnlijke realiteit van haar situatie belicht. “Ik loop nergens meer achteraan”, zegt ze standvastig. “Als mensen iets van me willen, dan moeten ze zelf komen.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heel goed van Getty, zelfrespect moet eigenlijk iedereen hebben maar is bij veel heel ver te zoeken.

Zou het misschien kunnen dat de programma makers besluiten wie er mogen komen en de Meilandjes er niks over te zeggen hebben ?

Dat sowieso.Alles is gewoon van tevoren ingepland hoor .

Laatst bewerkt op 12 dagen geleden door Elly

We mogen die Meilandjes een lijstje inleveren wie ze liefst als vips willen hebben. En wie absoluut niet.
De redactie zal dan die types proberen te regelen.

Ik denk andersom dat programma een lijstje geeft waaruit hun mogen kiezen .Wie is eigenlijk Getty en wat doet zij om in aanmerking te komen voor vip.?

Getty was de zangeres van Teache – In die in 1975 ?’voor Nederland het songfestival hebben gewonnen.

Volgens mij heeft dit niets met het programma te maken maar speelt het zich af in hun privé leven. Of ik lees en begrijp het fout dat kan ook natuurlijk 🤔