Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk door iedereen uitgekotst


Een aantal dagen geleden kwam Yvonne Coldeweijer met schokkende onthullingen over wangedrag van Danny de Munk. Zo zou Danny zich flink hebben misdragen achter de schermen bij de musical Ciske de Rat.

De onthullingen zorgde ervoor dat Stage Entertainment het musical bedrijf van Joop van den Ende onmiddellijk een onderzoek gaat instellen naar deze beschuldigingen.

Inmiddels wordt Danny de Munk overal uitgekotst en de reactie’s die hij krijgt zijn dan ook niet mals. Danny beweerde eerder nog  in een interview in Weekblad Weekend dat hij niet bang is dat er ooit iets van hem zou uitlekken wat niet door de beugel kan. Tja dat bleek toch niet te kloppen hé Danny.

Hieronder de reactie’s die Danny nu om zijn oren geslingerd krijgt bij zijn laatste Instagram post die hij geplaatst had.

Silvia:

“Wat heb ik mij vergist in jou. Je moet je kapot schamen.”

Nicole:

“Danny de RAT! Krijg maar gauw de klere met je schijnheilig gelul. Uiteindelijk komt alles boven water.. wat valt me dit tegen van je. Gore smeerpijp! 🤢🤮

Amina:

“Jij bent echt een smerige vuile hond samen met die zwager en chauffeur van je!! 🤮🤮🤮🤮

Fronika:

“Walgelijk vies mannetje! (…) Je eigen dochter is ook rond de 21!! Hoe durf je!! Kapot schamen moet je je!!”

Valerie:

“Wat een vies mannetje ben jij bah bah.”

En weer iemand anders:

“Het is algemeen bekend dat Danny veel drugs gebruikt, wat een voorbeeld voor zijn kinderen👌🏻. Als het waar is wat Yvonne zegt, dat draait mijn maag om. En maar verkondigen hoe goed zijn huwelijk is. Die Jenny heeft geen zelfwaardering dan🤮.”

Sonja:

“Wat een walgelijke sukkel ben jij 🤮🤮🤮🤮”

Marijke:

“Nooit maar dan ook nooit verwacht of gedacht van hem..Ongelofelijk.

Hel:

“Ik weet wel wie er nu de klere kan krijgen jij vieze vuile gore misbruikmakende mafkees🤮🤮 Zeg maar gedag tegen je carrière jij vuile ranzige viespeuk👋

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
39 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Tja wat had je anders verwacht van siske de rat
Kom op zeg
Dat betuttelend gedrag in Nederland
We weten het allemaal van Ali b naar lil
En nu klagen

Ik ben van mening dat er misschien wel iets is voorgevallen, vooral als je al drugs gebruikt en denkt dat je meer bent dan een ander, omdat je bekend bent bij het Nederlandse volk; heb je dan meer rechten??? Ik kan doen wat ik wil toch ! we zijn allemaal mensen net als jij.
Ook mensen die heel hard moeten werken voor veel minder geld vaak voor heel veel
minder geld
Maar die mensen hebben geen verbeelding
Dus Danny doe normaal wees eerlijk en zeg zoals het is,die aantijgingen komen niet zomaar uit het niets .
Weet wel dat eerlijkheid nog steeds het langst duurt

Waarom zulke rare opmerkingen er is niets bewezen geloof al die onzin niet het was 15 jaar geleden Waarom geen aangifte

Waarom komt ze er nu pas mee als het zo is he. Ze is gewoon om geld uit schei toch uit

Ik zeg altijd het verleden hoort ook bij de mens, en achtervolgt je ongewild. En ik zeg altijd alles wat je verkeerd hebt gedaan of doet in iemand anders ogen, of zegt of hebt gezegd kan tegen je gebruikt worden. En nederlanders zijn heel erg goed met etiketten op iemand plakken, zeker wat betreft BNers. En kom dan maar eens van die etiket af. En mensen maken zich druk om iets waar ze niet eens van weten is dit wel de waarheid, ik ben er niet bij geweest, ik kan hier niet verder over oordelen if iemand veroordelen.

Sneu om een verhaald van 15 jaar geleden, waar een vrouw vrolijk meedeed met wilde nachten en drug lange periode en er nu ineens spijt van heeft.
Heel vreemd en onlogisch verhaal.
Misschien eerst eens checken of deze vrouw geen psychisch verleden heeft.
Gek wijf ineens hem beschuldigen.

Ze ruiken allemaal geld de snollen

Ik kan het niet geloven al die nare reacties, wie zegt dat dit waar is, je bent onschuldig tot het tegendeel bewezen is, iedereen kan nu wel van alles over Danny schrijven, maar eerst moet het bewezen worden en daarna mag iedereen zijn/haar mening geven.

Een ding begrijp ik niet er komen nu zoveel beweringen van die Yvonne laten ze eerst een gebeurtenis helemaal uitzoeken en Yvonne zwijgplicht geven als ze dan bij die ene zaak gelijk heeft dat ze door mag gaan maar nu maakt ze iedereen kapot

Het is schandalig hoe of ze de een met de andere gezinnen kapot maakt ga eerst maar is bij jezelf beginnen dit is gewoon erg oude koeien uit de sloot halen spot er mee en ga gewoon werken dan doe je nog wat voor de kost

die Danny is een vies gluipertje met een zeer naieve vrouw als Jenny is. Heb hem altijd al een glad onbetrouwbaar mannetje gevonden. uiteindelijk komt het weer uit.

Ik vind dat je gemakkelijk beschuldigd kan worden zeker als je niet gebruikt en dan al die mensen die gelijk reageren op deze site mensen krijg jullie de kolere en laat danny met rust ik vind laat die yvonnecoldeweier de kolere krijgen in plaats van iedereen kapot te maken

Die bn’ers denken werkelijk dat ze alles maar mogen en hebben schijt aan fatsoenregels. Walgelijke figuren.

Ik wallig van al journalist. Die allemaal dingen willen aankaarten. Dat al eeuwenlang bezig. Simpel je hebt sommige mannen die het proberen wat niet goed te praten valt.. En je hebt sommige vrouwen die happen letterlijk en figuurlijk wat ook niet goed te praten valt. En dat zal altijd zo blijven. En ja ze weten allemaal waar ze aan beginnen. En als de ene niet krijgt wat hij of zij wilt. Dan zal er altijd 1 gaan praten. Maar op de moment van daat waren ze er beide bij.

Wie zonder zonde is werpe de eerste steen.

Kan Yvonne zelf haar handen in onschuld wassen
Durft Yvonne de eerste steen te gooien, is zij zo goed bezig ?
Het is een roddeltante eerste klas
Ieder die fout is moet gestrafte worden, maar Yvonne maakt meer kapot ik heb een hemel aan die Hekss

TJA …LIEVE MENSEN..DEZE WERELD…T VOLK DUS….IS COMPLEEET DOORGEDRAAID …OVVVER HEEEL DE WERELD..ALEEN MAAR MISBRUIK….ETC…ETC…
VAN PRINSEN….TOT ALI,S……VAN PRODUCÉNTEN..TOT DOCENTEN….VAN PRIESTER TOT MINISTER…….HET IS EEEEN GROOT ELLENDE

heb tussen neus en lippen door van zijn eigen woorden (te leuk gebracht) best wel mee kunnen krijgen dat zijn gedrag niet altijd door de alom bekende beugel kon en hij met zo’n “ik hou zoveel van hem” en alles vergoelijkend doetje getrouwd is. nooit gevolgd, maar tòch………………

Altijd al viezerik geweest Danny de munk

Nederland gauw hun oordeel klaar staan
Tegenwoordig willen ze zo schadeclaim krijgen van slachtofferhulp en rechtzaak bah

Kom eerst met bewijzen anders moet je je mond houden
Dus al die bager die je krijg trek je daar niets van aan
Ik weet beter ken je al jaren sta achter jr

L Bonnet..hoe weet je dat????
Nog met hem geknikkerd.
Maf zulke oordelen, je kent hen ws niet eens persoonlijk.
Dus hoezo is het in jouw ogen altijd al zon viezerik?

Wat een bagger commentaarg.Weten jullie het allemaal zeker

Toch jammer dat de reacties van mensen die hier niets van geloven en achter hem (en andere die kapot worden gemaakt door “little miss Keet”) blijven staan niet worden getoond

Die Yvone Coldeweijer, moet onderhand eens een keer haar kop houden, om iedereen zwart te maken, zonder dat ze het kan bewijzen. Het lijkt wel of zij iedereen onder uit wil halen. Laat die mensen met rust, en vertel de dingen over je eigen. Misschien kan jij vertellen hoeveel mensen jij al hebt kapot gemaakt!!! Want al die mensen die jij al hebt kapot gemaakt, met al die leugens, die jij, zonder bewijs, in de media zijn zwart gemaakt, zijn door jouw zwel mentaal en fysiek, allemaal mishandelt door jouw.
Dus kijk een keer naar jezelf, en laat de andere mensen met rust. De media moet dit eens bij jouw doen.
Schaam je. Houd je rot kop eens dicht, denk eens na, wat je allemaal kapot maakt. Je maakt er je eigen niet geliefd mee. Dus hou nou een die tot kop van jouw dicht.
Ik erger me vreselijk aan je.

Ja dat vind ik ook kop houden die Yvonne laten ze die maar eens goed na trekken ze spoor zelf niet

Alles komt uiteindelijk uit…ook bij die zoveel nagemaakte BN ers …..en dan janken….

Sinds wanneer is iemand schuldig zonder enig bewijs. Iemand zonder enig verstand slingert alles zomaar de verschrikkelijke beschuldigingen de wereld inslingeren. Het lijkt wel of de halve wereld één hersencel bezit. Schandelijk hoe men tegenwoordig omgaat met onzinnige berichten die kennelijk 15 jaar geleden zouden zijn gebeurd. Waar zijn de aangiftes?.

Tjongejonge wat een walgelijke reacties!! Iemand is pas schuldig als de rechter een uitspraak heeft gedaan én het “Takes two to tango. “

Laat iedereen eens naar zichzelf kijken we hebben allemaal wel eens iets gedaan . En dan die Yvonne Coleweijer laat zij naar haar eigen kijkenn met haar paarden gebit en haar smerige opgespoten lippen laat ze eens een baan zoeken inplaats iedereen te beschuldigen. Misschien is ze jaloers op die bners. Wat al die anderen gedaan hebben mag totaal niet maar een man is een roofdier en meiden die net uit de make-up komen al ben je zo lelijk dan ben je mooi en vrouwen kunnen er ook wat van ook al ontkennen ze dat. Ik vind Danny een toffe gozer en als hij drugs gebruikt iz dat zijn keuze niet die van ons.

Ben het met je eens, dat mens is er alleen maar op uit om levens van anderen kapot te maken.

Iedereen weet alles beter, kijk eens in de spiegel voordat je een oordeel over iemand hebt

Wat een pauper volk,of het wel of niet waar is van Danny de Munk,maar meteen de frustraties uitkramen blijkt echt prioriteit te zijn in dit land

Danny is de grappigste leukste en vriendelijkste artiest die kunt wensen. Ook heel collegiaal. Geen kwaad woord over hem! (mijn dochter heeft als stagiair achter de schermen als kleedster gewerkt bij Ciske de Rat en ze heeft een geweldige tijd gehad. Met name Danny was altijd aardig en super-oké tegen iedereen)

Nou dan kan i can see your voice ook van de tv af.Want daar zit hij in het panel .Ruimt wel op zo.

Helemaal mee eens

Hou zelf niet van BN ‘ers maar beschuldigingen moeten eerst bewezen worden .
Aangiften en daarna gerechtelijke uitspraak.

Ik bedoelde,in de rechtbank krijg je ook niet altijd GERECHTIGHEID…

Laat danny de munk toch met rust,stomme yvonne collemeijr.Je verzindt maar wat