Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Danny de Munk beschuldigd van wangedrag


Danny de Munk liet een aantal dagen weten in een interview in Weekblad Weekend dat hij niet bang is dat er ooit iets van hem zou uitlekken wat niet door de beugel kan.

Danny zei in de Weekend:

,,Als ik vreemd zou gaan of zoiets, dan zou ik het risico opzoeken, de randjes. Dan moet je ook niet raar opkijken wanneer je op de blaren moet zitten. Ik neem nooit drank en drugs tijdens optredens en privé alleen af en toe een borreltje.”

Alleen kwam deze uitspraak Danny duur te staan. Want hierna ontplofte Yvonne Coldeweijer en liet ze weten dan Danny liegt en gewoon zijn vrouw bedriegt en drugs gebruikt.

Yvonne zegt er het volgende over:

,,Volgens spionnen heeft hij het zelfs gewoon gedaan in de coulisse, tijdens de voorstellingen. Achter in de tourbus heb ik ook heel vaak gehoord.”

,Danny zou heel vaak tijdens de shows van Ciske de Rat zo strak als een kanarie tussen de kinderen hebben gestaan.”

Een medewerkster die achter de schermen werkte bij Ciske de Rat deelt een schokkende onthulling die ze had met Danny.

,,Danny had haar nummer via de productie opgevraagd. Zij is dus meegegaan naar het huisje, en daar zijn allemaal dingen gebeurd. Zij zegt daar ook bij: bij Danny gaat alles gecombineerd met MDMA of een pilletje. Zij vertelde ook aan mij dat elke keer als ze dan samen waren dat hij haar drugs gaf.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ja ja ,ze moeten is ophouden met iedereen zo maar een naam te geven.
Veel van de beschuldigen zullen dat ook zyn.
Maar nu wordt het een mode trent om iemand te beschuldigen.
En geloof me ik was ook een slachtoffer .heb na het gebeuren mee aan de bel getrokken.

Klopt helemaal

Dadelijk is de hele show wereld kapot en hebben wij niks meer op de t.v
Gr. Linda

Wangedrag?
Als dit allemaal waar is, dan kan je dit niet wangedrag noemen.
Het is een gevaarlijke monster en die moet achter de tralies.

Jij bent niet wijs met je achter de tralies.

Yvonne Coldeweier is een grote roddel tante heeft ook alles van horen zeggen

Kende ze niet die tante maar ik geloof er niks maar ze roddelt erop los ( of probeert ze er ook beter van te worden)

Yvonne je heb en krijgt vast liefde te kort dat je zo geworden bent .jij bent net zo slecht als de gene waar over je praat .jaloezie is een slechte gewoonte

Gaan we nu allemaal bn’ers beschuldigen van wangedrag ? Eerst alles tollereren omdat het op dat moment spannend is en er na jaren over zeuren. Wat een bende maken sommige mensen van hun en andermans leven.

Mensen sporen niet laat het aan de hogere hand over lekker makkelijk iedereen zo maar beschuldigen lijk wel een nieuwe trend pfff

Danny kan in mijn ogen niks fout doen. Degene die dit heeft gelekt moet eerst naar zichzelf kijken.

Weer suggereren Yvonne. Daar raak je overspannen van.

Ali B ,Marco B en Jeroen R dat duurt weken die kunnen vrolijk rond stappen in dubai en weet ik veel .En Danny de munck word gelijk met de grond gelijk gemaakt door stage entertainment.Als ie idd wat gedaan heeft moet ie zeker gestraft worden .Maar die andere drie ook en dat word op zn beloop gelaten heb ik het idee.

Meestal zijner wel 2 personen bij aanwezig.
Praat het niet goed ,maar er zijn ook mensen die niks schuwen om hogerop te komen.😥😥😥

Heb het meestal goed voor met Yvonne.
Maar dit is wel een heel nep verhaal van iemand met ws veel fantasie.
Ja hoor 1e x vond je al vreselijk en je ging uit jezelf er elke x weer heen.
Nu na 15 jaar voel je je er ineens niet goed bij. We hebben allemaal weleens spijt van iets van vroeger, blijkbaar stond je toen wel achter die drug e.d.
Alles voor geld & aandacht tegenwoordig.😜 Alleen maar omdat Danny in roddelblad zei dat er over hem niks slechts te melden is. Meteen weer een paar ratjes die denken, yesh dit is mijn kans!

Jullie mensen oordelen te veel over anderen. Kijk naar je zelf, het doel is om iemand te begeleiden naar iets goeds en niet de grond in stampen voor elke fout die hij/zij maakt. Zelf ben je blijkbaar ook geen goed voorbeeld met de uitspraken die je post!! Lukt het je niet dan moet je gewoon lekker je MUIL houden!!! Wat Denny betreft ” We zijn niet allemaal perfect” .

Ze roepen allemaal wat er komt een bericht binnen van een domme doos zonder hersencellen en ze gaan van uit gelijk dat het ook zo is ……ga eerst na denken en kijk eerst na je zelf ………..misschien na je omgeving

Idd

Yvonne moet zich eerst eens met haar eigen zaken bemoeien en een ander met rust laten het is een roddel tante eerste klas wat een vuil vies …. is dat

We hebben zekin deze tijd niks anders meer te doen dan lopen zaniken over wat een ander JAREN geleden heeft gedaan. Als je vindt dat iemand anders iets doet wat jij niet goed vindt zeg het dan gelijk of hou anders lekker je bek dicht wat een gelul de laatste tijd in deze wereld.

Yvonne, kappen met al die onzin. Je bent niet goed bij je hoofd. Jij bent zeker de heilige tante….!

Voorop gesteld dat Danny zich zou hebben misdragen, vind ik de walgelijke veroordelingen die geuit wordt net zo misselijkmakelijk. Oordeel als je de fijten kent, hou anders gewoon je bek!

Laat die yvonne eens ophouden om iedereen kapot te maken en eens haar eigen fouten onder de loep leggen en dat naar buiten brengen

Hij is al veroordeeld zonder dat er bewijs en
aanklacht is in gediend.

Mensen vinden het eenmaal leuk om leugens te vertellen staan ze zelf in de belangstelling stomme achterlijke yvonne, zelf als het waar is laat ze hun eigen ding oplossen en ga ieder zijn eigen leven leiden wordt de wereld een stuk mooier van

Ze willen gewoon de VS na doen meelopers bah
Maar van sommige had ik het echt niet verwacht

Gewoon je MUIL dichthouden YVONNE!!! Wat een hater ben je ook. Leef je eigen leven.