Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen van der Boom blijkt enorme matennaaier


Jeroen van der Boom presenteert op SBS6 één van de allerslechtst bekeken programma’s namelijk Hoge Bomen. In dit programma interviewt Jeroen een bn’er en zingt hij een liedje voor ze. Veel mensen vinden het een vreselijk programma. Ook Johan Derksen een collega van Jeroen vindt het progamma stuitend en tenenkrommend.

Waarom Jeroen dit programma seizoen na seizoen mag blijven maken was dan ook de grote vraag. Maar wat veel mensen niet weten is dat Jeroen een hele goede vriend is van John de Mol. Volgens het televisietijdschrift Veronica Superguide irriteren veel collega’s van Jeroen zich daar dan ook mateloos aan dat hij een streepje voor heeft bij ome John.

Veronica Superguide zegt er het volgende over:

 “In een wereld waarin kruiwagens nog steeds van cruciaal belang zijn om succes te hebben, heeft Van der Boom een handige connectie: John de Mol. Van der Boom is zó close met de mediatycoon dat hij zelfs op diens ‘geheime’ huwelijk mocht komen.”

“Het leverde afgunstige blikken op van talloze tv-sterren die meenden dat ze hoog genoeg stonden in De Mols pikorde.”

Dus Jeroen hoeft niet te vrezen dat ome John hem zal laten valen. Opvallend want in Hilversum gaan al langer de geruchten dat Jeroen van der Boom echt een vreselijk nare en valse man is.

Mark Koster beweerde eerder namelijk dat hij van heel veel mensen bij Talpa te horen had gekregen dat Jeroen een ongelooflijk valse man en een dolsteker is. En dat hij iedereen belazert. Hij steekt mensen een mes in de rug. Nee dat klinkt echt als een hele leuke en fijne vriend voor ome John.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
15 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik snap nog steeds niet wat hij op tv doet. Ik ben al een stuk ouder dan die van de Boom. Maar hij heeft echt geen prettige uitstraling, een sneaky, veer stekend figuur en al helemaal niet als presentator en ook niet als zanger. Een hitje,en voor de rest waait ie mee op succes van anderen.

Mijn gevoel heeft dan toch gelijk vond en vind hem een matennaaier en een kikker hij draaid zich overal tussen die gluiperd

Klopt idd.

wat verwacht je anders van de grootste hielenlikker van de hazestokkies? hij is van hetzelfde laken een pak als zijn grote vriendin roggel.
vieze slijmbal is het

Ook hij is een Hazes uitmelker.Samen met die wandelende asbak melkt hij hazes finaal uit op de hazeszender sbs.Hij zal er goed aan verdienen daar ben ik niet bang voor.

Moet niet gekker worden. Is ’n geweldige lieve man
Niks anders te doen zeker

Dat straalt ie ook uit. Een gluiperig akelig mannetje. Gewoon een echte matennaaier 🤮🤮😖

Die hele televisie wereld hangt van namaak en bedrog aan elkaar.
Als er iets is waar je niet moet zijn is het wel bij die zichzelf verheven boven de “normale burger” tv figuren.
Dit geldt helaas ook voor een hoop van die artiesten die denken dat ze God op aarde zijn.
Op basis waarvan denk ik dan, ok je kunt goed zingen, acteren of anderszins, maar wat maakt dat die figuren denken dat ze dan méér zijn dan diegene die wat minder getalenteerd zijn
Één grote schijnwereld waar je het best ver weg van moet blijven, sommigen zijn uitzondering helaas
Mijn jarenlange werk in de media hebben mijn ogen wel geopend naar wereldje hoor, één uitzondering wil ik hier graag maken.
Ik heb eens een heel leuk interview mogen maken met Paul van Vliet, gefilmd door mij, en veel moeite gedaan hem voor de lokale tv camera te krijgen
Ik heb ontzettend leuke herinnering aan die middag, samen dronken we uit één glas het biertje, veel later kwam ik hem tegen in Carré bij een voorstelling van Amerikaanse look-i-like van The Ratpack.
Hij wist na al die tijd nog wie ik was en groeten mij heel vriendelijk. . . Ik vind dat ontzettend leuk
Heb het vaak anders meegemaakt vooral bij “artiesten”. die dat predicaat helemaal niet verdienen.
Jeroen van de Boom is een geweldige artiest die ik jaren geleden in een productie “Barcelona” heb gezien.
Zeer imponerende zangprestatie, en na ruim 2 uur de hoofdrol te hebben vertolkt, ook nog eens bij de nazit weergaloos piano en zang tentoon spreiden
Thans vindt ik Jeroen te veel pulp tv maakt, maar ja wat wil je….. In het hol van de Mol figuurlijk, mogelijk letterlijk
Vals wereldje verbaasd mij niets dat hij thans een mate maaier wordt genoemd
Een nagemaakte wereld!Wees op uw hoede!

Kan je al aan zn gezicht en houding zien dat het een naar mannetje is .Het is dat ie bij de toppers zit maar hij maakt niks klaar.Presenteren kan ie in iedergeval niet.

Waarom moeten alle mensen die bij SBS of RTL werken zo afgezien worden. Hebben ze niets beters te doen

Vertel mij eens wat nieuws over die Jeroen. Altijd al een gladjakker gevonden. Maar hij is niet de enige in omroepland.

Jeroen zat met drie anderen in de jury van een talentenshow, een zus van een bekende Nederlander deed mee en zong heel erg vals. De drie andere juryleden vonden het prachtig. Jeroen was de enige die zei dat ze vals zong. Sindsdien zeer in mijn achting gestegen. Jeroen draait al jaren mee en heeft volgens mij door hard werken wat bereikt.

Jullie zeuren wel over Jeroen maar wat vinden jullie van Gordon

Jeroen v d boom viezerik nr 1 enge man nagemaakt

Simon mol: heb altijd gedacht dat ’n mol stekeblind was, maar nu blijkt hij toch ook weer dingen te kunnen zien die wij niet zien? w.t.f. heeft Gordon hier mee te maken, duik lekker weer onder de grond!