Utopia Nieuws ✅

Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Jeroen van der Boom is een valse en nare manJournalist Mark Koster laat weten dat hij van verschillende bronnen te horen kreeg dat Jeroen van der Boom een vreselijke man is. Marko Koster zegt het volgende:

“Ik ga jullie informatie geven dat in jullie bladen kan. Wat ik hoor is dat hij een van de meest valse mensen is”, gaat Mark verder. “Ik krijg allerlei berichten van mensen bij Talpa dat het een ongelooflijk valse man en een dolsteker is. Dat hij iedereen belazert. Hij steekt mensen het mes in de rug.”


 1. E.J

  Klopt helemaal! Liedjes ‘stelen ‘ van anderen b.v
  Denkt echt dat hij het is! Jammer dat mensen zo naast hun schoenen kunnen gaan lopen!

 2. Lievemensenoptvzijnmonstersinhetecht.

  Dat is inderdaad waar. !!!
  Mijn zoon, moest een keer voor hem werken.,
  En zei dat hij een arrogante k……zak is. !!!

Plaats reactie