Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rachel Hazes doet schokkende onthulling


Rachel Hazes doet in het interview in de Nieuwe Revu een aantal schokkende onthullingen. Rachel Hazes klapte in dit interview ook al uit de school over haar zelfmoordpoging in 2017. Volgens Rachel zat ze toen aan haar grens en zag geen andere uitweg.

Kort geleden had Rachel nog een relatie met Klaas Otto. De twee leken stapelverliefd, maar de relatie duurde niet lang want Klaas ging al snel weer terug naar zijn ex Gracia. Rachel bleef dan ook beduusd achter en zag dit totaal niet aankomen. Rachel legde de oorzaak van de breuk bij Gracia de toenmalige ex van Klaas.

Rachel is al lange tijd bezig met het schrijven van een boek over haar leven. Eerder liet ze al weten dat er veel schokkende onthullingen in zouden komen ook over bn’ers. Zelfs Andre Hazes zei een keer dat hij extra lief doet tegen zijn moeder, omdat hij niet wilde dat Rachel al zijn geheimen zou onthullen. Klaas Otto zal nu vast ook een prominent plekje krijgen in het beruchte boek van Rachel.

In het interview met de Revu laat Rachel weten dat ze een tijdje lang heeft rondgehangen in een verkeerd circuit en dat ze hier ook uitgebreid over zal vertellen in haar boek. Bedoeld ze hiermee het criminele circuit? Rachel heeft verschillende vriendjes gehad in dat milieu. Yvonne Coldeweijer beweert dat het om het circuit gaat waarbij je achter een raam werkt.

Wanneer het boek van Rachel uitkomt is nog niet duidelijk, maar dat ze op veel mensen hun tenen zal trappen moge duidelijk zijn.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Heb uit (vrij) betrouwbare bron dat Rachel maatje 45 heeft dus die gaat op bosjes tenen trappen , dus (oud)kennissen raadt ik stalen neuzen aan 😳🤭

Ik vind haar een topwijf… recht voor zijn raap en eerlijk. Al die negatieve verhalen over haar komen m.i. merendeels voort uit jaloezie.

een topwijf???? Ze lag in scheiding toen Andre stierf, en al die jaren na zn dood zoekt ze naar allerlei manieren om nog rijker van hem te worden.
Doet net of ze nog steeds van m houd, maar woonden al niet meer bij elkaar toen hij stierf.
Wat een topwijf. Hondje gekocht waar je niks meer van hoort of ziet, relaties die van zeer korte duur zijn, dus dat zegt toch genoeg, mediageke vrouw is het.

🤣🤣🤣 Robin een top wijf jij ben net zo gek!!! en jaloers waarop op een vies smerig wijf die met iedereen ruzie zoekt en alles bij een ander leg…ze kan beter de koffers pakken en weg wezen uit NL het is een zielig hoopje ze heb niemand en zal ook nooit iemand krijgen ,kansloze vrouw🤮🤮

Een kansloos wijf is het.
En dan komt ze nog in een ziekenhuis progamma en dan zetten ze die lopende asbak ook nog op oncologie .Heb medelijden met de patienten.