Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Henny Huisman wordt lastiggevallen


In weekblad Story laat Henny Huisman de ontdekker van Marco Borsato en Glennis Grace weten dat hij lastig wordt gevallen op straat/

Marco en Glennis deden beide mee aan de Soundmixshow welke Henny presenteerde. Dit was de grote doorbrak voor Marco en Glennis. Al hebben Marco en Henny niet echt meer contact met elkaar sterker nog ze hebben zelfs ruzie. Het was Henny namelijk die zei dat Marco met minimaal 50 verschillende vrouwen was vreemdgegaan. Later nuanceerde hij het verhaal weer een beetje en zei Henny dat hij gepikeerd was dat Marco niet naar zijn jubileumshow kwam toen Henny 50 jaar werd.

Maar nu laat Henny dus in weekblad Story weten dat mensen hem op straat negatief aanspreken nu Glennis en Marco beide van ernstige dingen beschuldigt worden.

Henny zegt er in de Story het volgende over:

,,Ik word op straat aangesproken door mensen over wat er is gebeurd en dat vind ik vervelend. Je moet het zo zien: hun succes straalde ook op mij af. Mensen vinden het nu eenmaal leuk om daar tegen mij over te beginnen. En als het heel negatief is, zoals nu, dan krijg ik dat ook te horen. Zeker omdat ik altijd aan het opscheppen ben over Glennis en Marco!”

Henny ging ook nog even in op de mishandeling van het supermarkt personeel door Glennis. Hij begrijpt er niks van.

,,Om Glennis als voorbeeld te nemen: ik snap heus wel dat je het als moeder voor je kind opneemt. En er zal best iets zijn gebeurd met die jongen in die supermarkt, maar dan ga je er niet met een hele groep heen om de boel kort en klein te slaan. Dat praat je zelf even uit.”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Nou henny dat geloof ik niet

Henny wil alleen maar ZELF de aandacht trekken… zielig gewoon !