Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Wat is er met Eva Jinek aan de hand?


Eva Jinek is nu al een week niet te zien in haar eigen talkshow op RTL. Collega Humberto Tan heeft het stokje tijdelijk overgenomen. De officiële lezing van RTL is dat Eva een keelontsteking heeft. Maar is dat wel zo?

Er is de laatste tijd namelijk veel kritiek op Eva Jinek. Van alle talkshows die nu in de avond op de tv te zien zijn doet Eva Jinek het relatief gezien het slechts.

Eva Jinek blijkt dus een enorme flop te worden voor RTL waar ze flink in hebben geïnvesteerd. Het lijkt er ook op dat Eva een flink deel van haar salaris zal moeten inleveren. Eva verdient meer dan 1 miljoen euro per jaar bij RTL en daar hoeft ze maar 6 maanden per jaar haar talkshow voor te presenteren. De andere 6 maanden is ze op vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over.

Eva is dus de best betaalde talkshow host op de Nederlandse tv. De mannen van Vandaag Inside, Arjan Lubach met de Avondshow en de presentatoren van Op1 moeten het met veel minder salaris doen en doen het beter qua kijkcijfers.

Er gaan geruchten dat Eva wellicht een burn-out heeft. Maar we horen ook dat er wellicht een werkconflict speelt tussen Eva en RTL en dat ze daarom al een week niet op de tv is verschenen.

Eva heeft ook niets op haar Instagram account gedeeld dat ze ziek is en dat ze snel weer terug komt. Op zijn minst hadden we wel een kort filmpje verwacht waarin Eva in haar eigen talkshow haar collega Humberto veel succes wenst en bedankte. We wachten het af, maar we denken dat er meer aan de hand is dan enkel een keelontsteking.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
20 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

1 milloen per jaar schandalig voor1 uurtje irritant geklets arrogant type geef mij maar Beau

Doe es lief!

Oogeruimd staat netjes.
Wat een verlossing die kapsones griet weg van de tv .Ga op vakantie of terug naar USA.
Dat is ok,maar weg ermee

Doe es lief?

Mag er graag naar kijken.

Allemaal AANNNAMES!
We wachten rustig af!

Persoonlijk wens ik, RayValpoort(fan van Eva), Eva Jinek beterschap toe❤️‍🩹!
Verheug mij op haar kunde en doortastendheid op de televisie!

Eva heeft de fout van haar leven gemaakt om bij de Publieke weg te gaan. Het geld is haar ondergang geworden.
Geld is uiteraard verleidelijk maar nooit zó belangrijk om je vak te verloochenen.

Eva Jinek kan geen burnout hebben naar mijn mening.
Want volgens mij moet je daarvoor gewerkt hebben.
Ze kan wel van het padje af zijn omdat ze nog niet weet waar haar volgende vakantie naar toe gaat.
Wat ze ook heeft het maakt mij niet uit .
Ik mis haar in ieder geval niet .

Ik heb mijn baas gevraagd of ik 6 maanden op vakantie mag en dan 6 maanden werken tegen mijn goede huidige maandsalaris. Hij zei nee, anders had ik het gehad.
Schandalig dat zo’n gedrocht als Jinek dit heeft.
1 miljoen voor een half jaar ” lullen “,
met een air alsof ze de hele wereld in pacht heeft.
Afpakken die centen en verdelen onder de armsten van dit land.
RTL…….doe er wat mee.

Helemaal mee eens

Eva Jinek heeft zichzelf uit de markt geprijsd door haar veel te hoge salaris en half time te werken. Daardoor staat er veel te veel druk op haar wat het spontane presenteren onmogelijk maakt.

Ik wens Eva veel sterkte !!!

Waarom moet een presentatrice zoveel geld verdienen? Wat is de rede? Meer dan een miljoen per 6 maanden. Dat is ongeveer €166.000 per maand. Niet normaal.

Umberto en Beau hebben een positievere uitstraling dan Eva.
Maar smaken verschillen, maar 1 miljoen voor een half jaar presenteren is ruim over de top , tenzij je veruit boven de rest uitsteekt en dat is volgens mij niet het geval

Geef geen cent meer voor Eva. Zelfs Humberto doet het veel beter. Geef haar plaats aan Rens.

Volgens mij zijn mijn voorgangers een beetje veel jaloers, Eva Jinek heeft toch een prachtig salaris zo ook Mathijs van Nieuwkerk had dat en van harte gegund.
Er komt veel meer bij kijken als een uurtje presenteren.
Bede zijn rap van tong en niet zo langdradig.
Vlot en zijn goed geschoold. Dat sommige dat niet begrijpen en niet kunnen volgen, ja , dat kunnen zij niet helpen. Hoop nog lang te kunnen genieten zo ook van Beau. Succes!

Niet ziek maar zwanger

Voor 1 die meer dan 1 miljoen in 6 maanden verdient mag je toch wel behoorlijk wat verwachten aan prestatie. Als zij die niet kan leveren zou ik zeggen dat je, je contract niet na komt en zal die worden ontbonden . Nou heb ik nog nooit naar haar shows gekeken maar zal dat ook nooit doen, dit omdat mensen die zoveel gaan verdienen zeker als ze eerst bij de publieke omroep hebben gediend ze alleen maar arrogant worden en denken dat ze alles kunnen zeggen en doen. Daar hou ik niet van en Eva geeft dit signaal sterk af tijdens haar uitzendingen.

Ikzeg. En weer koos iemand voor het grote geld,en weer is er iets aan de hand waar wij geen echte weet op hebben , alleen de dame zelf heeft er een antwoord op,en deze zal binnenkort komen,maar wat het ook mag zijn , de bedragen die voor bij komen,slaat nergens meer op.

Iedereen heeft betere en soms slechtere dagen, dus zo ook Eva. Ze heeft er behoorlijk aan moeten trekken de laatste 2 jaar, netzo als alle anderen, want er was weinig goeds te melden.
Wat ik zo zie en tussen de zinnen door lees is het alleen maar JALOEZIE wat de klok slaat.
Eve, zet hem op, laat ze maar een poepie ruiken.

Eva is zichzelf en komt gewoon voor de waarheid uit