Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Eva Jinek is enorme flop moet salaris inleveren


Het gevecht om de kijker naar een talkshow toe te trekken in de avond is in volle gang. RTL heeft Eva Jinek, SBS6 doet het met Vandaag Inside en de publieke omroep heeft Op1 en sinds kort ook Arjan Lubach met de Avondshow.

De verliezer in deze strijd lijkt Eva Jinek te worden. Haar kijkcijfers dalen al tijden naar een dieptepunt. Begin dit jaar is SBS6 gestart met de dagelijkse talkshow Vandaag Inside en dat bleek een meesterzet. Want de talkshow met Rene van der Gijp en Johan Derksen trekt dagelijks rond de 700.000 kijkers. En zulke cijfers heeft SBS6 jarenlang elke werkdag niet gehad rond dat tijdstip. Voor SBS6 zijn dit geweldige cijfers.

Ook De Avondshow van Arjan Lubach doet het goed. Deze talkshow is pas kort op de buis, maar het lijkt de doodsteek voor Eva Jinek te zijn. Eva werd met veel bombarie naar RTL gehaald en kreeg daarvoor een miljoenensalaris. Helaas heeft Eva het qua kijkcijfers nooit echt waar gemaakt. Sterker nog RTL Late Night met Humberto Tan deed het vaak qua kijkcijfers veel beter dan Eva Jinek nu.

De talkshow van Eva Jinek op RTL lijkt dus een regelrechte flop te zijn geworden. Het zou dan ook zomaar zo kunnen dat Eva haar contract helemaal niet wordt verlengd en als ze wel verlening zou willen ze een flink deel van haar salaris zal moeten inleveren.

Eva verdient nu een miljoen euro per jaar bij RTL. Bij de publieke omroep was dat net geen twee ton per jaar een flink verschil dus. Daarvoor moet ze wel leveren en RTL wil dan ook hoge kijkcijfers zien. Helaas wordt Eva verpulverd door haar concurrenten.

Daarnaast werkt Eva maar 6 maanden per jaar aan haar talkshow. De rest van het jaar heeft ze vakantie en neemt Beau van Erven Dorens het van haar over. Bizar als je bedenkt hoeveel ze betaald krijgt. De mannen van Vandaag Inside, Arjan Lubach en de presentatoren van Op1 moeten het met veel minder salaris doen en doen het beter qua kijkcijfers. De dagen van Eva als dé talkshowkoningin lijken dan ook geteld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb niks met die Jinek.
Nog steeds haar Amerikaanse accent.
Daar irriteer ik mij al aan.
Aansteller.
Ik kijk het programma ook nooit.
Altijd het zelfde…

Ik was altijd fan van Eva maar sinds ze vorig begon met het promoten van D66 ben ik steeds meer afgehaakt. Het is een politiek programma geworden totaal gericht op D66.

Inderdaad

Verschrikkelijk arogant wijf , weg ermee , vind zichzelf o zo goe wat een vreselijk wijf zeg arrogantie ten top begint te schreeuwen als ze haar gelijk niet krijgt , laat niemand uitpraten vreselijk

Doe eens iets aan je Nederlands. Nogal arrogant dat toontje.

Je jokt je kijkt het programma regelmatig anders kan je dat allemaal niet weten 🤥🤥🤥

Gelukkig, word tijd dat ze opdonerd.

Mens met geld heb ik altijd zielig gevonden

Wat een goed en terecht bericht. Eindelijk! Als ik maar win was haar leus. Hoogmoed komt voor de val. Haal Humberto terug, afwisselend met Beau, veel vrolijker. Ze kunnen ook serieuze onderwerpen aan.

Eva moet lekker met haar Adam opzouten naar de U.S.A.

Waarom? Je hebt anno 2022 180 kanalen om uit te kiezen, als zij jouw niet zint, zap je toch weg! Doe allemaal niet zo gefrustreerd, stelletjes 40 plussers met een dramatische mening!!! 😂😂😂😂

Vandaar dat Ze steeds zat te janken.
Het ging over haar salaris.
Wat nog veelste veel is in vergelijking met de kijker

Er zijn er wel meer bij de omroepen die best wat salaris kunnen inleveren niet alleen Eva Jinek.Het zijn toch absurde bedragen wat die gasten verdienen.

2 vreselijke dames van de buis Eva en mevrouw M.

Koele, onsympathieke dame. Ze verbeeldt zich heel wat, van hier tot Tokyo. Salaris zwaar aanpassen. Of eruit wippen. Voor haar vele anderen.

Schandalig 1 miljoen verdienen voor een halfjaar slap geklets . Wegwezen dus, salaris inleveren en gaan werken !

Arrogant vind ik ze,nooit eens gezellige onderwerpen.van mij mag ze gaan.Beau is beter en dat belachelijke bedrag.schandalig.

Vervelende vrouw is Jinek Beau van Erven Dorens is veel beter Hij is vriendelijk kan goed luisteren en doet normaal
Hij mAg Jinek wel vervangen

Je hebt gelukkig het recht om te kijken naar een andere zender.
En hier woorden aan vuil maken is zonde van de tijd

Jammer maar haar spruitjes gehalte wordt steeds duidelijker. Klein burgerlijk en moralistich. Ze laat graag haar eigen mening domineren. Jammer want ik vond haar en haar talkshow een tijdje interessant en prikkelend. Nu is het alleen nog maar een saai gekakel.

Laat ik het nu een heerlijk programma vinden
serieus en ook ontspannend.
Maar smaken verschillen nu eenmaal.
Aan de taal van de mensen die reageren kan je al merken wat hun niveau is.

Keek altijd naar haar toen ze nog op NPO 1 zat.
Maar sinds haar overgang naar RTL4 heeft ze haar principes overboord gegooid.
Van een serieuze journalist naar een Boulevard presentatrice.

ja, met dat salaris moet je wel leveren. Dan misschien terug naar publieke omroep.