Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Geert Wilders en Caroline van der Plas komen stomdronken uit onderhandelingszaal


wilders

In een ongekende politieke cliffhanger die bijna een script voor een soap lijkt heeft de spanning een hoogtepunt bereikt rond de politieke kopstukken Caroline van der Plas en Geert Wilders. Deze ochtend was het volgens ingewijden ‘de dag’ waarop alles beslist zou worden. “Vandaag kwam de kogel door de kerk, vandaag zou het geregeld worden,” zei een bron nabij de onderhandelingen. De verwachtingen waren torenhoog, maar het leek erop dat de zaken weer eens anders liepen dan gepland.

In Den Haag waar correspondent Sam het laatste nieuws volgde was de sfeer bijna te snijden. “Je ziet het, het is hier ontzettend spannend. Ze zijn druk bezig,” meldde hij, maar al snel bleek dat het optimisme van korte duur was. “Iedereen is hier al weg. Het zal je niet helemaal verrassen, ze hebben nog iets meer tijd nodig. De gedachte was wel dat ze vandaag echt stappen zouden zetten. Het lijkt erop dat dat niet helemaal is gelukt en dat ze op vrijdag en zaterdag doorgaan.”

Deze slepende saga, die al 5,5 maand duurt lijkt geen einde te kennen. Caroline en Wilders die na weer een vruchteloze dag de pers te woord stonden leken niet onder de indruk. Ze kwamen lachend en grappend naar buiten en leken wel bezopen. Toen de pers hen confronteerde met de verwachtingen, was het Wilders die zei: “Mevrouw van de Plas zal vandaag alle vragen beantwoorden,” waarna hij snel doorliep zonder verder in te gaan op de inhoud.

Caroline van der Plas eveneens gehaast en schijnbaar geamuseerd door de situatie, werd ook gevraagd naar de vooruitgang. “We hebben nog een paar dagen nodig,” gaf ze toe. “Waarom is het zo moeilijk? Nou, we hebben een paar dagen nodig. We gebruiken gewoon het maximaal om te kijken of we tot een resultaat kunnen komen en ik denk dat het kan, alleen het duurt na.”

De luchtige toon van de politici stond in schril contrast met de ernst van hun taak. Dit leidde tot speculaties onder de aanwezigen. “Hebben die gezopen ofzo? Wat is dit?” vroeg Wilfred Genee zich af.

Hieronder de beelden:

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Het is echt de hoogste tijd dat ze spijkers met koppen slaan!!! Diep treurig zoals het nu steeds gaat. Als ze er na ruim 5 maanden niet aan uit zijn kunnen komen, komen ze er de volgende 5 maanden ook niet uit.

Het lachen wat ze nu doen is bij veel van de Nederlanders allang over🤬

We hadden allang nieuwe verkiezingen moeten hebben, dit zooitje jokers is te arrogant om dat te zien. Of ze zien het zeker wel en weten dat er een aantal van hen buiten de boot zullen vallen.

Daar heb je helemaal gelijk in Simon👍

Bij Rutte heeft het de laatste x bijna 1 jaar geduurd.
Dus dit valt nog mee hoor!

Kunnen ze gelijk de subsidie aan de UvA stopzetten na de schandelijke Auschwitz leuzes door de straten van Amsterdam gescandeerd door duizenden studenten.

Het laat heel duidelijk zien dat ze schijt aan de burgers hebben. Het merendeel van de burgers heeft P.V.V. gekozen maar de andere partijen wil dat niet dus; SCHIJT AAN DE BURGERS !!!!! Erg, heel erg.

🤣🤣🤣🤣lol toch 🤣🤣🤣