Het laatste showbizz nieuws

Maxima

Bizarre huwelijkse voorwaarden uitgelekt tussen Willem-Alexander en Máxima


maxima

In de wereld van glitter en glamour van het koninklijk huis zijn de huwelijkse voorwaarden tussen koning Willem-Alexander en koningin Máxima een bron van fascinatie en speculatie geworden. Recentelijk zijn er sappige details naar buiten gekomen die onthullen wat er gebeurt als dit koninklijke paar besluit te scheiden. De Spaanse roddelpers heeft de hand weten te leggen op deze delicate informatie, waarbij expert Rodrigo Lussich uit de doeken doet: “In het geval van echtscheiding en andere details die in de overeenkomst zijn vastgelegd, zou Máxima 890.000 euro per jaar ontvangen”.

Deze onthulling komt te midden van geruchten over de stabiliteit van hun huwelijk, ondanks dat het paar onlangs nog hun 25-jarig samenzijn vierde. Het koninklijk paar lijkt van buitenaf het toonbeeld van geluk, maar elk huwelijk kent zijn uitdagingen, en het lijkt erop dat ook deze koninklijke verbintenis niet zonder de gebruikelijke relationele stormen is gebleven.

Een ander pittig detail dat naar voren komt uit de gelekte documenten is dat bij een eventuele scheiding de drie prinsessen, Amalia, Alexia en Ariane, bij Willem-Alexander zouden blijven wonen. “Ze zal niet de mogelijkheid hebben om bij haar drie dochters te wonen,” aldus Lussich. Dit aspect van de overeenkomst legt een pijnlijk en persoonlijk element bloot van wat een scheiding zou betekenen voor Máxima.

De relatie heeft in het verleden ook onder druk gestaan door Willem-Alexander’s ontmoetingen met zijn ex-vriendin Emily Bremers. Dit gebeurde kort nadat hij en Máxima een item waren geworden wat leidde tot wilde speculaties en roddels. Máxima, die destijds nog geen Nederlands sprak kon de betekenis van de foto’s waarop Willem-Alexander met Emily te zien was niet misverstaan. De situatie escaleerde toen Willem-Alexander tijdens een latere gelegenheid weer contact zocht met Emily wat Máxima ertoe bracht de feestdagen in Argentinië door te brengen.

Ondanks deze turbulentie wist Willem-Alexander de situatie te redden met een kerstverontschuldiging gevolgd door een romantisch huwelijksaanzoek drie weken later bij de vijver van Paleis Huis ten Bosch. Dit sprookjesachtige gebaar leek een nieuw hoofdstuk in te luiden voor het paar, maar de onlangs gelekte huwelijksvoorwaarden herinneren ons eraan dat zelfs sprookjes hun voorbehouden hebben.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik heb nog nooit voor 1 moment geloofd dat zij uit liefde met hem getrouwd is.

Maar waarom zou je in godsnaam zo’n leven willen leiden denk ik dan. En zeker met hèm naast je.
Het schijnt trouwens wel een echte romanticus te zijn!