Het laatste showbizz nieuws

Prinses Amalia, Shownieuws

Prinses Amalia gevolgd door crimineel in Madrid


Amalia

In de schaduwrijke straten van Madrid ver van het veilige Nederland vond prinses Amalia zichzelf midden in een scenario dat zo uit een thriller zou kunnen komen. Hoewel ze naar Spanje was gevlucht voor een adempauze van de constante bedreigingen bleek de dreiging haar zelfs daar te achtervolgen.

Oorspronkelijk dacht men dat Amalia weg van de nauwlettende ogen van het Nederlandse publiek in Madrid een normaler leven zou kunnen leiden. Dit beeld van vrijheid werd echter al snel verstoord. Weekblad Weekend onthulde dat tegenover haar verblijf waar ze regelmatig ging joggen in het stadspark een beruchte crimineel woonde. Deze man die eerder voor een Spaanse rechter had gestaan op beschuldiging van zware drugsmisdrijven was op mysterieuze wijze verdwenen na op borgtocht te zijn vrijgelaten.

Het meest schokkende element van dit alles? Volgens het gezaghebbende Spaanse dagblad ABC is het juist deze man die achter de verontrustende bedreigingen aan het adres van Amalia zou zitten. “Hij handelde niet alleen in drugs hij had banden met drugsorganisaties uit de halve wereld en waste miljoenen wit aan vastgoed aan de Costa del Sol. Hij zou ook degene zijn die achter de doodsbedreigingen zit aan het adres van prinses Amalia. Haar ouders stuurde haar naar Spanje om haar weg van de bedreigingen te houden,” aldus ABC.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties