Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Rogier Smit met spoed afgevoerd naar het ziekenhuis


Rogier Smit had het helemaal voor elkaar met zijn toenmalige partner Frank. Ze werden bekend door het programma ‘Paleis voor een Prikkie’ wat een immens succes was. Alleen ging het mis toen het duo de overstap van SBS6 naar RTL maakte. Volgens Frank steeg het Rogier naar zijn hoofd en werd hij onuitstaanbaar om mee te leven en te werken. Hierna ging het helemaal mis met Rogier. De twee gingen uit elkaar en Rogier ging op zichzelf wonen in Leeuwarden.

Gisteren wilde Rogier nog even zijn vrienden bezoeken in Lekkerkerk. Maar voordat hij uit Leeuwarden zou vertrekken moest hij nog even zijn honden Brownie en Muffin uitlaten. Alleen dat ging gruwelijk mis. Rogier struikelde namelijk over een stoeprand en kwam keihard ten val.

,,Ik verga van de pijn. Het is of mijn knieschijf of mijn bovenbeen. Verschrikkelijk. Dat hoor ik straks wel in het ziekenhuis,, vertelt Rogier aan BekendeBuren.

In het ziekenhuis bleek dat Rogier zijn knie gebroken had. Rogier kan op dit moment dus niks meer en het is allemaal heel pijnlijk. Inmiddels ligt hij weer thuis op de bank en gaat hij een lang herstelproces tegemoet.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties