Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Gezinsuitbreiding voor de Borsato’s


We horen al een tijdje niets meer omtrent Marco Borsato. Hij houdt zich namelijk heel stil totdat zijn zaak voorkomt. Er ligt namelijk een aangifte tegen Marco wegens aanranding. Het slachtoffer zou een jonge vrouw uit de privésituatie van Marco zijn die destijds minderjarig was. Geen van de kandidaten van The Voice Kids of hun ouders hebben overigens aangifte gedaan. De slachtoffers die hun verhaal deden in de aflevering van BOOS zijn uiteindelijk toch niet naar de politie gestapt.

Hoewel Marco nu dus graag in de luwte blijft is dat voor zijn dochter Jada heel anders. Zij probeert juist zoveel mogelijk publiciteit te generen. Haar grootste droom is namelijk doorbreken als zangeres. Maar dat lukt nog niet echt dus heeft ze het over een andere boeg gegooid en is ze gaan acteren in GTST.

Jada en haar vriend Roeland hebben hebben nu laten weten dat er gezinsuitbreiding is. Ze hebben namelijk een nieuwe puppy genaamd Obi. Hieronder wat foto’s van Jada en haar nieuwe puppy.

Overigens werd Jada laatst nog heel boos, omdat het schandaal rondom haar vader haar rol in GTST overschaduwde. Ze vond dat ze niet de credits kreeg die ze verdiende voor de rol die ze speelt. Tja dan leef je toch echt in een andere wereld.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Naageaapt van Renate Gerschtanowitz.
Precies dezelfde naam en zelfde type hond