Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Opnieuw een enorme tegenslag voor Peter Gillis


Peter Gillis moest een aantal dagen geleden nog met spoed naar het ziekenhuis worden gebracht, omdat hij nog maar 30 hartslagen per minuut had. Gelukkig bleek na uitgebreid onderzoek dat Peter zich waarschijnlijk zo slecht voelde, omdat zijn suikerspiegel heel hoog was. Dit was dus een wake-up call voor Peter en hij heeft beloofd om inmiddels serieus aan zijn gezondheid te gaan werken.

Maar nu heeft Peter opnieuw een enorme tegenslag te verwerken. Peter deed het namelijk voorkomen of hij heel graag hulp wil aanbieden. Hij liet namelijk weten dat hij wel 4000 Oekraïense vluchtelingen zou kunnen opvangen in zijn vakantieparken.

Veel mensen vonden dit een mooi gebaar van Peter, maar niemand was ervan op de hoogte dat Peter dit echt niet gratis zou doen hoor. Peter is natuurlijk al een keer stinkend rijk geworden door het opvangen van asielzoekers in zijn vakantieparken. In zijn park genaamd Parelstrand heeft hij lange tijd asielzoekers opgevangen waar hij volgens Quote in totaal 5 miljoen euro aan verdiende.

En nu wil Peter die blijkbaar veel huisjes heeft in de vakantieparken die leegstaan dit weer opnieuw doen. Maar dit keer zou hij er veel meer geld aan kunnen verdienen. Volgens verschillende bronnen zou Peter dan 27.000 euro per jaar per Oekraïense vluchteling krijgen van de overheid.

Als hij daadwerkelijk 4000 Oekraïense vluchtelingen zou opvangen zou dit hem 108 miljoen euro per jaar opleveren. Veel mensen waren dan ook geschokt dat Peter hier een slaatje probeerde uit te slaan, maar ze vergeten dat dit een verdienmodel voor Peter is en dat hij hier eerder veel geld mee heeft verdiend. Je dacht toch niet dat Peter deze mensen gratis zou opvangen.

Maar nu lijkt de overheid toch geen gebruik te gaan maken van de 4000 aangeboden plekken van Peter. En dat betekent dat Peter 108 miljoen euro misloopt.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

De geldwolf heeft dus een misrekening gemaakt.
De liefdadigheid is ver te zoeken bij hem, denkt alleen aan zich en die aso troep om hem heen.

Idd vieze geld wolf

Blij dat het niet doorgaat. Over de rug van vluchtelingen mega veel geld verdienen. Wat een viezerik weer……laat hem eerst de hygiëne verbeteren voor de veiligheid en gezondheid van de gasten.

Weten jullie wel wat dit kost andere mensen nemen een gezin in huis en na een week flikkerend ze op straat nee dat is menslievend en jij hoeveel doe jij

Kijk naar Bas zijn tekst Anna ongelofelijke doos dat je er staat mensen opvangen en zelf failliet gaan

Keiharde succesvolle zaken man. Respect voor hem

Hij krijgt er geld voor wij als ze gezin krijgen geen geld voor de opvang van deze mensen

Jammer Peter je heb groot gelijk iederen verdiend er aan. En dan zeggen we massa is kassa.

Dit slaat nergens op
Niks massa is kassa
En hij maar vreten in die worste broodjes
Hij kan beter wat geld voor medicijnen of voedsel schenken
Die lamzak

Eigenaren van campings, waar honderden Nederlandse woningzoekenden in stacaravans wonen mogen natuurlijk nooit alle huurders op straat zetten voor het eigen gewin. Daarvoor is nodig, dat bewoners meer rechten krijgen.

Dat is 74 euro per dag
Daar moet af water en elektriciteit.
De afschrijving van de chalet of caravan
Geen verhuur aan vakantie gangers
De stukken en gebruikerssporen van het object.
En vele kleine dingen.
Dus denk niet dat het een winstgevend project is dus het is een zeer goed gebaar van meneer gilles .
Dus mensen eerst nadenken voor je iets zegt.

Bas….. geen enkel vakantiepark heeft 108 miljoen euro aan onkosten per jaar… die aftandse bouwvallig van Gillis al helemaal niet
Het onderhoud? Kijk even 1 aflevering en je ziet dat ze daar al geen onkosten maken.
Elke caravan en chalet is al 40x afgeschreven aangezien ze allemaal uit 1985 stammen.
Geen verhuur aan vakantiegangers? Die 4000 plekken biedt hij aan omdat hij ze zelf niet gevuld krijgt, dat is heel anders al gelijk he.
Ik weet niet wat jij denkt dat water en stroom per dag kost, maar wij als NL gezin betaald zo’n 2000 euro per jaar aan die dingen…
In jouw bereking houdt Gillis van de 74 euro per er 50 zelf aan over…

Dus Bas, eerst even beter kijken voor je ons aanspreekt over eerst nadenken voor je iets zegt…

Wat denk je wat Nicole kost per dag meer als dat hij verdient aan vluchtelingen

In mijn huis zou ik ook deze kosten hebben en een heel stuk privé moeten inleveren en van mij wordt verwacht dat ik het kosteloos doe. Meneer Gilles, het mag ook wel voor een beetje minder.

4 duizend vluchtelingen gratis opvangen.. Wie zou dat dan wel doen? Denk ff na voor je onzin uitkraamt miep. Massa is Kassa! 🤡

Wakker worden Bas! Je kletst werkelijk onzin. De kosten p.p. per dag liggen heel laag. Als we het nu hebben over een kwaliteitsonderkomen met de bijbehorende luxere facaliteiten sloeg je opmerking misschien nog ergens op. Peter is en blijft een ondernemer die over lijken gaat.

Dus als ik Bas moet geloven staan er binnenkort bordjes “te koop” op die Rolls, Porsche en die twee Mercedes-Benzen?

Welke afschrijving, oude troep. Dit is zware winst. Dat zijn hoogseizoen prijzen. Dat hij dood valt die vette rat

Afschrijving van een chalet? Het zijn tenten of spaanplaat huizen met gebreken. Zwembaden zijn zo vies als wat. 27 000 euro per vluchteling per jaar? Mijn hypotheek of de huur van een normale woning is nog lange na niet zo duur, zelfs electriciteit etc daarbovenop kom je er niet aan! Regering denkt ook: zien we eruit als malle eppo’s? We gaan wel woon units bouwen, goedkoper en meer controleerbaar.

Nou ze zitten met 4-6 in een chalet dus ik denk dat die stroom en water wel mee zal vallen.

Ze willen vaak heel de dag het nieuws kijken op tv. En zo schoon is het bij hem al helemaal niet. Dus afschrijven chalet zal ook wel meevallen,

En bij dat park was zijn vergunning verlopen , dus geen inkomsten van ‘echte’ klanten zal al helemaal meevallen.

Dat voorstel kan hem 108 miljoen opleveren. En is dus wel om zijn zakken te vullen.

Het zou deze aso sieren als hij het netto netto zou doen plus 1 miljoen voor hem als winst. Het zijn dan toch 4000 mensen zijn die onderdak hebben. Ik begrijp toch al niet waroom iemand een huisje van deze persoon zou huren maar dat terzijde. Ruim 100 miljoen is inderdaad een veel te hoog bedrag. Het is moreel verwerpelijk om zoveel winst te maken van de ellende van deze mensen vandaar het woord aso in het begin.

Voor 27.000 krijg je veel meer mensen die dit ook biedenennniet zoals nu vrijwillig en onder strenge voorwaarden, er is weer een organisatie die hier dik aan gaat verdienen en die laat zich niet de kaas van het brood eten.

Had hem veel meer goed gedaan als zijn hand over zijn hart had gestreken en dan veel minder gratis onderdak had gegeven heeft geld zat ik had het gedaan gelijk goede reclame voor hem

De meeste van zijn zogenaamde chalets zijn al afgeschreven en alles is exclusief volgens wel ingelichte bronnen.
Geloof je nu echt in de liefdadigheid van Peter Gillis

massa is kassa voor het ziekenhuis🤣

Helemaal mee eens Bas. Die 108 miljoen euro zou hij zeker niet als volledige winst in zijn zak kunnen steken. Je vergeet nog de enorme persooneelskosten die hij hoe dan ook zal moeten betalen. Park zal gewoon onderhouden moeten worden etc. Maar een paar miljoen zal hij zeker verdienen en dat mag toch ook gewoon ? Hij loopt per slot van rekening de inkomsten van een park mis. En laten we eerlijk zijn, de kosten om het park weer klaar te maken voor vakantiegangers zullen er niet om liegen, ik heb gezien hoe een park achter wordt gelaten wanneer daar door mensen lange tijd gewoond is…..sommige chalets kunnen beter vervangen worden. Omdat iedereen nu met open armen staat om Oekraïense vluchtelingen op te vangen betekent dat niet dat iedereen dat onbaatzuchtig moet doen. Alhoewel dat onbaatzuchtige bij veel mensen ook al weer ver te zoeken is. Ik heb al behoorlijk wat mensen horen mopperen over de opvang en de kosten die hier mee gepaard gaan. Maar ach, Nederlanders moeten altijd zeuren…..

Als een je bedrag hoort van 108 miljoen, dan gaan er vele bellen rinkelen.
Als ondernemer zie je een verdien model, dan valt het tegen dat je aanbod niet wordt geaccepteerd.Huisvesten van mensen kost centen, omdat er te weinig betaalbare huizen zijn.
Als ondernemer maak je daar dan gebruik van , zeker als je geen sociaal ondernemer bent.
Dat je dan uitgescholden wordt voor hufter of wat dan ook, zijn zijn sores, maar niet terecht.
Hij is graag onder mensen en daar geniet ie van.
En als jij dan een huisje huurt van hem, valt het reuze mee.
Dan doe je zaken aan twee kanten.Dan is iedereen blij en tevree.😏🤭

De overheid moet blij zijn dat hij zijn vakantiehuisjes. Beschikbaar stelt anders kunnen ze ook niks en niet voor niks gaat de zon op ik zou zelfde doen weet wat kost onderhoud en geregel kost ook wat. En de mensen zijn blij dat ze iets hebben en dat ze ook bij elkaar zitten zouden wij ook blij mee zij als we massal Nederland moeten verlaten. En wat denk je wat de 555 mensen verdienen ooo dat wordt niet verteld ook bakken met geld niks is verniks of hij nu 108 miljoen verdient of de staat maak niks uit gaar toch op

Waar maken wij mensen ons druk om, om wat Peter Gillis aanbiedt?
-Peter Gillis is een ondernemer.
-Peter Gillis koopt met risico failliete of slechtlopende vakantie parken en probeert deze parken winstgevend te maken.
-Peter Gillis biedt met zijn parken werkgelegenheid.
-Peter Gillis weet niet in welke staat de chalets uiteindelijk worden achtergelaten.

En nog het belangrijkste, de OVERHEID bepaalt het bedrag per vluchteling en niet meneer Gillis!!!
Dit is iets tussen de overheid en Peter Gillis.
Als wij ons al druk moeten maken, moeten wij ons druk maken bij de overheid die de bedragen bepaald en niet bij een ondernemer die geld probeert te verdienen, omdat hij zijn eigendom ter beschikking stelt.

Vreselijk overal moet hij geld voor hebben het een man die je gewoon geen aandacht moet geven niet meer op de televisie het vervuiling

Ik vind die hele vent gewoon één grote asociaal! En dat krijgt ook nog een eigen platform op tv. Je kan nog zo rijk zijn, maar klasse heb je van geboorte af of niet. Hij, duidelijk niet!!

Zo jij het dan wel voor niks doen hij moet toch ook de vaste lasten betalen neem dan zelf een gezin in huis