Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Paul de Leeuw doet wel hele bizarre onthulling


De vakanties van Paul de Leeuw en zijn clan worden gekenmerkt door een wel heel bijzondere traditie lezen we in de Libelle. Overal ter wereld waar ze reizen, gaat het gezin namelijk op zoek naar de meest verrassende en exotische gerechten uit de Chinese keuken.

De familie de Leeuw heeft zich laten verleiden door de gevarieerde smaken van Chinese lekkernijen, van verfijnde rijst- en kipgerechten in Londen tot onverwachte ontdekkingen zoals Poolse loempia’s die eerder op wraps lijken. Maar het blijft niet bij proeven alleen: “We hebben altijd een flesje ketjap bij ons, zodat we onze eigen draai aan de gerechten kunnen geven,” deelt Paul met een knipoog.

Alsof dat nog niet genoeg is, hebben de Leeuws ook een andere onconventionele traditie omarmd tijdens hun vakanties. Deze omvat het genieten van ‘Russisch ei aan de Spaanse zuidkust’. Deze eigenaardige gewoonte is ontstaan dankzij Martijn, die ooit opmerkte: “Hier serveren ze Russische eieren.” Ondanks de hitte van de zomer, is deze aardappelsalade met hardgekookte eieren en een royale hoeveelheid mayonaise een vast onderdeel van hun vakantie-eetlijst geworden. Ach ja zo heeft iedereen zijn eigenaardigheden.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
3 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Allemachtig, 😱
Hij at een Russisch ei.
Ik viel zowaar van mijn kruk.
Wereldnieuws

πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚

Jemig hoop dat ze het overleefd hebben, wat een drama.