Het laatste showbizz nieuws

Geen categorie

Chantal Janzen is kapot van verdriet door onverwacht verlies


Chantal-Janzen

Chantal Janzen deelde vandaag een stukje van haar persoonlijke wereld dat velen van ons raakt. Op haar Instagram-pagina deelde ze een verhaal dat haar volgers ongetwijfeld een brok in de keel heeft bezorgd. Het ging om het verlies van een bijzondere persoon in haar leven niet iemand van haar inner circle, maar een persoon die desondanks een blijvende indruk op haar heeft achtergelaten: de geliefde cassière van de Albert Heijn op het Museumplein in Amsterdam.

“Ze was een zonnestraal op mijn dag,” schreef Chantal, haar verdriet en waardering delend met haar volgers. Het was haar vroegere oppas die haar op de hoogte bracht van dit sombere nieuws een moment dat Chantal met haar volgers deelde: “‘Jeetje, Manon is dood, wist je dat….?’ Ik wist het niet.”

Manon de cassière was geen directe vriendin of familie, maar een bekend gezicht dat Chantal vaak tegenkwam tijdens haar bezoeken aan de supermarkt. Een zonnestraal zoals Chantal haar liefdevol noemde die met haar warmte en vriendelijkheid iedereen’s dag een beetje beter maakte.

Chantal herinnerde zich hun laatste ontmoeting, twee maanden geleden waarbij Manon haar en haar zoontje Bob enthousiast begroette. De vreugde en de warmte van die ontmoetingen de manier waarop Manon interesse toonde in het welzijn van haar en haar familie maakten haar tot meer dan zomaar een cassière; ze werd een deel van Chantal’s leven.

De conversatie over haar zoontje Bob, bijna jarig, en Manon’s advies “Niet piepe schat, gewoon geniete!” resoneren nu als een levensles een motto dat Chantal nog altijd koestert.

Met haar bericht brengt Chantal een ode aan deze bijzondere vrouw, een “kleine energiebom, een geluksinjectie,” en benadrukt ze hoe belangrijk het is om de ‘Manons’ in ons leven te waarderen. Het is een reminder om dankbaarheid te tonen aan de mensen die hoe klein hun rol ook lijkt een grote impact op ons leven kunnen hebben.

In haar afscheid brengt Chantal hulde aan een “lief mens” die onvervangbaar zal zijn en wiens nagedachtenis voortleeft in de harten van iedereen die het geluk had haar te kennen. “Rust zacht lief mens. Dank voor het jarenlang maken van ieders dag daar.” In een wereld vol sterren, heeft Chantal ons herinnerd aan de ongeziene sterren onder ons, die elke dag een beetje lichter maken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties