Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Voice regisseur heeft nog veel meer op zijn kerfstok


Er heeft zich een nieuw slachtoffer gemeld bij de politie in het Voice misbruik schandaal. Dit slachtoffer wil graag anoniem blijven, maar zegt iets vreselijk te hebben meegemaakt.

Deze vrouw zegt dat ze is aangerand door Martijn de regisseur van The Voice die door andere vrouwen ook al eerder hiervan werd beschuldigd. Dit zou dan de tweede aangifte zijn die tegen hem gedaan wordt.

Het AD confronteerde Martijn eerder met de beschuldigingen van aanranding. Hij ontkende stellig en zei er het volgende over:

 “Als een jongetje of een meisje binnenkomt dat heel zenuwachtig is, dan pak ik zo iemand vast en zeg ik; kom op hoor, je moet wel op televisie. Het grappige is dat twaalf jaar geleden niemand dit raar vond. Dan kreeg je complimenten over hoe goed je in je vak was.”

“Zeker als er wat jongere mensen rondlopen, hoor je: o, die gaat zeker met ze naar bed. Zo onrechtvaardig. Echt. Ik kan er gewoon niet bij.”

Eerder ging er ook al een eng filmpje rond van hoe de regisseur met een kandidaat omging. Dat filmpje kun je hier terugkijken.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Dat ie Martijn een en ander heeft gedaan geloof ik. Maar die video op YouTube over hem is echt niet eng of iets fout mee. Hij zegt en doet niks verkeerd! Hij zegt alleen: dat ze knap is en het gaat maken.