Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Nu ook GTST acteur beschuldigd van wangedrag


De Story komt vandaag met een verhaal over een 53-jarige acteur uit de soap GTST die wangedrag zou hebben vertoond. De Story interviewde een jonge anonieme acteur die zegt dat de 53-jarige acteur uit GTST zijn kruis bewust tegen hem aandrukte.

Eerder kwam de Story ook al met een verhaal over een hele bekende Nederlandse presentator die zich zou hebben vergrepen aan jonge jongens. Ze wilde toen nog niet zeggen wie het was en houden nu nog steeds hun kaken stijf op elkaar. Maar Jan Roos en Yvonne Coldeweijer beweerde iets later dat dit verhaal in de Story over niemand minder dan Carlo Boszhard zou gaan.

Carlo ontkende alles en zei dat hij aangifte tegen Jan Roos en Yvonne Coldeweijer ging doen wegens smaad. Die aangiftes zijn overigens nog steeds niet gedaan. Jan Dijkgraaf die de biografie van Martien en Erica Meiland schreef zei in zijn column genaamd ’99 woorden’ dat Carlo bang is en helemaal geen aangifte gaat doen. Hij probeert gewoon tijd te winnen.

Wie deze 53-jarige GTST acteur is en wie het slachtoffer is zegt Story er ook dit keer niet bij, maar het zal vast niet lang duren voordat de naam van de verdachte naar boven zal drijven.

UPDATE:

Het zou gaan om de acteur Hugo Metsers die vorige week ook al in het nieuws kwam door zijn wangedrag bij zijn eigen acteeropleiding FAAAM. Hij speelde lange tijd de broer van Ludo Sanders in GTST.

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Jet wordt hoog tijd de zg Gooische Matras eens goed onder de loep te nemen.
Geen torenhoge vergoedingen.
Niet ieder die maar een beetje kan schreeuwen de hemel in prijzen. Etc.etc
Zet een ieder die over de schreef buiten spel.Van zo,n hoog niveau zijn de meeste programma.s niet.
Onafhankelijk laten onderzoeken.
Dit speelt nl al veel langer en is tot dusver goed onder fe pet gehouden

Jongens jongens het moet niet erger worden je hoort niks meer anders dan dat .