Het laatste showbizz nieuws

Shownieuws

Carlo Boszhard is bang en probeert tijd te winnen


De Story kwam een paar weken geleden met een verhaal dat dat een tv-presentator zich vergrepen zou hebben aan jonge jongens. De Story vertelde nog niet wie het was, want ze wilde het eerst verder uitzoeken. Jan Roos en Yvonne Coldewijer beweren dat het gaat om Carlo Boszhard.

Carlo Boszhard zegt dat de beschuldigingen van Jan Roos en Yvonne Coldeweijer niet waar zijn. Carlo heeft gezegd dat hij dan ook aangifte gaat doen tegen Jan Roos en Yvonne Coldeweijer.

Jan Dijkgraaf die de biografie van Martien en Erica Meiland schreef zegt in zijn column genaamd ’99 woorden’ dat Carlo bang is en tijd probeert te winnen.

Jan Dijkgraaf zegt er het volgende over:

“Of die aangifte tot vervolging gaat leiden, is namelijk zeer ongewis. Wat die BN’ers doen is: tijd winnen. Een kort geding zouden ze namelijk altijd op hun sloffen winnen. En snel ook. Tenzij… ze bang zijn dat er inderdaad bewijs is. Snapt u?”

Deel deze juice!
Abonneer
Laat het weten als er
4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties

Ik denk dat die Coldewijer zelf fout is. Hoe harder je schreeuwt hoe meer de aandacht van je eigen wanpraktijken worden verdoezeld

Nou ja zeg laat die Jan en Yvonne eerst maar eens bewijzen of dit werkelijk zo is, want ’t is nogal wat om zoiets te roepen, 🤔😡 en waarom zou Carlo hierover liegen?

Hahaha waarom????? Wat denk je zelf?? Denk je nou echt als het waar is wat Jan Roos beweerd dat die Boszhart dat meteen toegeeft? Eerlijk gezegd denk ik, waar rook is is vuur.

Godsamme in wat voor wereld leven we toch met al die misdragingen in het verleden door een groot aantal bn ers en het zijn allemaal kerels die dachten maar alles o gestraft te kunnen. Dar Carlos ook al een dader is verrast mij tenzeerste . Ik kan het bijna niet geloven.